Τσαβούσογλου: Αντιμέτωπη με την «προκλητική Ελλάδα» η «διπλωματική Τουρκία»

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τσαβούσογλου: Αντιμέτωπη με την «προκλητική Ελλάδα» η «διπλωματική Τουρκία»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Να βελτιώσει τις σχέσεις της με την Ευρωπαϊκή Ένωση στη βάση μιας πλήρους συμμετοχής της σ' αυτήν, θέλει η Τουρκία, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Τσαβούσογλου, τα προβλήματα των δύο πλευρών μπορούν να λυθούν μόνον αν η ΕΕ ενεργήσει με κοινή λογική στη σύνοδο κορυφής αυτή την εβδομάδα και πέραν αυτής.

Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον ούγγρο υπουργό Εξωτερικών Πέτερ Σιγιάρτο στην Άγκυρα, ο Τσαβούσογλου υποστήριξε πως η Ελλάδα συνέχισε τα «προκλητικά» βήματα στην περιοχή παρά τις προσπάθειες της Τουρκίας να χρησιμοποιήσει τη διπλωματία και πρόσθεσε πως η Άγκυρα αναμένει από την ΕΕ να ενεργήσει ως έντιμος και αντικειμενικός μεσολαβητής στη διένεξη.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΔΕΘ: Ανακοινώνεται η επαναφορά της «13ης σύνταξης» - Σενάριο και για «δώρο» στο Δημόσιο

Η «χρυσή τομή» του Τσίπρα - Ο Σαμαράς βρήκε… Βελόπουλο - Ποιοι «κλείνουν» στο ΠΑΣΟΚ

Αλλάζω Συσκευή: Δεύτερη ευκαιρία για 1.400 επιχειρήσεις και επιδότηση έως 10.000 ευρώ - Τι πρέπει να κάνουν

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider