Στοιχήματα ύψους 300 εκατ. δολαρίων για τον Τραμπ και τον Μπάιντεν

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στοιχήματα ύψους 300 εκατ. δολαρίων για τον Τραμπ και τον Μπάιντεν
Η αναμέτρηση μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν για την προεδρία των ΗΠΑ είναι το «κορυφαίο» στοιχηματικό γεγονός της 20ετίας.

Τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν δοθεί ποτέ σε στοιχηματισμό έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, με περισσότερα από 300 εκατ. δολάρια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το βρετανικό Betfair Exchange, η αναμέτρηση μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν για την προεδρία των ΗΠΑ είναι το «κορυφαίο» στοιχηματικό γεγονός της 20ετίας, συγκεντρώνοντας μέχρι τις 30/10 περισσότερα από 300 εκατ. δολάρια σε στοιχήματα.

«Τα επιτόκια είναι σε 'κόκκινα' επίπεδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σαμ Ροουζμπότομ, εκπρόσωπος της Betfair και πρόσθεσε: «Αναμένουμε πως μέχρι την τελευταία στιγμή θα έχουν δοθεί σε στοιχήματα σχεδόν μισό δισ. δολάρια».

Το γεγονός της 20ετίας

Στην 20ετή πορεία του Betfair Exchange οι αμερικανικές εκλογές του 2020 καταλαμβάνουν την πρώτη θέση, δίνοντας προβάδισμα στον Τζο Μπάιντεν, ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθούν οι αμερικανικές εκλογές του 2016 με 257 εκατ. δολάρια σε στοιχήματα.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το δημοψήφισμα του Brexit με 146 εκατ. δολάρια.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο αγώνας μεταξύ του Φλόιντ Μέιγουέδερ εναντίον του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με 66 εκατ. δολάρια.

Και στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου με 36 εκατ. δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider