Με ήπια συμπτώματα κορονοϊού ο Τραμπ - Αρνητικός ο Μπάιντεν

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με ήπια συμπτώματα κορονοϊού ο Τραμπ - Αρνητικός ο Μπάιντεν
Υψηλό είναι το ηθικό του Αμερικανού προέδρου σύμφωνα με τον προσωπάρχη του.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει εκδηλώσει «ήπια συμπτώματα» νέου κορονοϊού και το «ηθικό του είναι υψηλό», διαβεβαίωσε σήμερα ο προσωπάρχης του Μαρκ Μιντόους.

«Δεν έχει μονάχα υψηλό ηθικό, αλλά επίσης πολλή ενέργεια», είπε ο Μίντοους, εκφράζοντας την «αισιοδοξία» του σχετικά με την «ταχεία ανάρρωση» του προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Μίντοους, που δεν φορούσε μάσκα την ώρα που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους έξω από τον Λευκό Οίκο, διευκρίνισε πως το τεστ του βγήκε αρνητικό στον νέο κορονοϊό.

Από την πλευρά της, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ διαβεβαίωσε σήμερα πως αισθάνεται «καλά», παρά τα «ήπια συμπτώματα», που έχει παρουσιάσει και ελπίζει στην άμεση ανάρρωση για εκείνη και τον σύζυγό της.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μας στέλνετε. Έχω ήπια συμπτώματα, όμως αισθάνομαι γενικά καλά. Ανυπομονώ για την ταχεία ανάρρωση», έγραψε στο Twitter.

«Καμπανάκι» για τους συμβούλους του Τραμπ

Οι στενοί σύμβουλοι του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δεν φορούσαν μάσκες όταν βρίσκονταν μαζί του, τις ημέρες που τον προετοίμαζαν για την πρώτη τηλεμαχία με τον Δημοκρατικό υποψήφιο Τζο Μπάιντεν, όπως αποκάλυψε σήμερα ένας από αυτούς. Η οικογένεια του Ρεπουμπλικάνου προέδρου μάλιστα έβγαλε τις μάσκες μέσα στην αίθουσα όπου διεξήχθη το ντιμπέιτ, το βράδυ της Τρίτης.

«Όχι, κανένας δεν φορούσε μάσκα μέσα στην αίθουσα όταν προετοιμάζαμε τον πρόεδρο», είπε ο Κρις Κρίστι, αφότου ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι προσβλήθηκε από τον νέο κορονοϊό. Ο πρώην κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ εξήγησε ότι ο ίδιος μετείχε σε μια ομάδα «πέντε ή έξι προσώπων» που συμβούλευαν τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο ενόψει της τηλεμαχίας της 3ης Νοεμβρίου. Επισκέφθηκε μάλιστα πολλές φορές τον Λευκό Οίκο «από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης».

Στην ομάδα αυτή μετείχε επίσης ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Τζο Μπάιντεν υποψήφιος από τους Δημοκρατικούς για την προεδρία βρήκε αρνητικός σε τεστ κορονοΪού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider