Αυτοί είναι οι 5 πλουσιότεροι παρουσιαστές στις ΗΠΑ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι 5 πλουσιότεροι παρουσιαστές στις ΗΠΑ
Οι τηλεθεατές συνήθως έχουν μία ή δύο αγαπημένες εκπομπές που παρακολουθούν φανατικά και αυτό συνήθως μεταφράζεται σε υψηλή τηλεθέαση.

Ο Τζίμι Φάλον, ο Τζίμι Κίμελ και ο Τζέιμς Κόρντεν είναι οι πιο γνωστοί Αμερικανοί παρουσιαστές στην Ελλάδα, χάρη στις «αντιγραφές» που έχουμε δει στις εγχώριες βραδινές εκπομπές. Δεν ισχύει όμως το ίδιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς οι Φάλον, Κίμελ, Κόρντεν δεν είναι, καν, οι πιο ακριβοπληρωμένοι της αμερικανικής τηλεόρασης.

Οι τηλεθεατές συνήθως έχουν μία ή δύο αγαπημένες εκπομπές που παρακολουθούν φανατικά και αυτό συνήθως μεταφράζεται σε υψηλή τηλεθέαση, μεγαλύτερα διαφημιστικά συμβόλαια και ακόμα μεγαλύτερους μισθούς για τους κεντρικούς παρουσιαστές.

Όμως ποιοι είναι οι πιο πλούσιοι παρουσιαστές στην αμερικανική τηλεόραση για το 2019;

Σύμφωνα με το Wealthy Gorilla, όπως αναφέρει το TheRichlist, είναι οι εξής:

Η Έλεν Ντε Τζένερις έχει «γράψει» ιστορία, παρουσιάζοντας μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές, με τη μεγαλύτερη διάρκεια στον τηλεοπτικό αέρα. Συγκεκριμένα, φέτος βρίσκεται στην 17η σεζόν με περισσότερα από 3.000 επεισόδια. Ενώ έχει ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, χάρη στα δώρα που μοιράζει σε κάθε εκπομπή!

Παράλληλα, έχει κάνει πολλές guest εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, ενώ είναι η φωνή της Dory στις παιδικές ταινίες της Pixar «Finding Nemo» και «Finding Dory».

Η Τζούντυ Σεΐντλιν, ή «Δικαστής Τζούντι» όπως είναι ευρύτερα γνωστή μέσα από την εκπομπή της, είναι η πιο γνωστή και δημοφιλής... τηλεοπτική δικαστής.

Το σόου της ξεκίνησε το 1996 και βρίσκεται ακόμα στον αέρα με νέα επεισόδια.

Πέρα από την Έλεν Ντε Τζένερις και την Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Δρ. Φιλ είναι ίσως ο πιο γνωστός παρουσιαστής σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι παρουσιαστής, ψυχολόγος και άρχισε τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ως καλεσμένος στο «The Oprah Winfrey Show», πριν αποκτήσει τη δική του εκπομπή το 2002, που μετρά 17 σεζόν.

Είναι γνωστός ως ο παρουσιαστής που δουλεύει ασταμάτητα. Οι πολλές δουλειές και τα πολλά χρόνια που βρίσκεται στο χώρο του θεάματος είναι ο λόγος που «έχτισε» τόσο εντυπωσιακή περιουσία.

Στην Ελλάδα έγινε γνωστός ως ο παρουσιαστής του American Idol, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι συμπαρουσιαστής της πρωινής εκπομπης «Live with Kelly and Ryan», ραδιοφωνικός παραγωγός και συμπαραγωγός του ριάλιτι των Καρντάσιαν.

Ο Σον Χάννιτι είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής και πλούσιος σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Fox, ο οποίος πλέον, παρουσιάζει και μία εκπομπή με το δικό του όνομα «Hannity». Μάλιστα, χάρη στη φιλική σχέση του παρουσιαστή με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, έχει μια από τις εκπομπές με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

20:49

Τρίκαλα: Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους διευθυντικό στέλεχος της «Βιολάντα»

20:49

Το EFA GROUP αποκτά το 90% της Superior Air και επεκτείνεται σε MRO, εκπαίδευση και αεροπορικές υπηρεσίες

20:44

Αλεξόπουλος: «Τα διυλιστήρια στην Ελλάδα εξάγουν προϊόντα και καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς»

20:39

Ελβετία: Η κόρη του πρώην προέδρου του Ουζμπεκιστάν δικάζεται για ξέπλυμα χρήματος

20:38

Νετανιάχου: «Οι ρουκέτες της Χεζμπολάχ επιβάλλουν τη συνέχιση της δράσης στον Λίβανο»

20:30

Γιατί η Κίνα τα βάζει ξανά με το «Made In Europe»

20:29

Η Trastor οδεύει προς ΑΜΚ για άντληση νέων κεφαλαίων

20:24

Μαρινάκης: «Επικίνδυνη για τη Δημοκρατία η επίθεση στη δικαιοσύνη από τον κ. Ανδρουλάκη»

20:19

Ο Μακρόν υπόσχεται να μιλήσει με το Ιράν για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ

20:10

Ταχιάος: «Αδύνατον η οδός Πόντου να παραδοθεί ταυτόχρονα με την επέκταση της γραμμής του Μετρό προς Καλαμαριά»

20:02

Πρωτοψάλτης για Λέσβο: «Κανένα περιθώριο για λάθος, αυστηρή τήρηση των μέτρων»

19:58

Real Consulting: Ξεπέρασε το 10% το έμμεσο ποσοστό της Motor Oil

19:50

Ινδονησία: Σύγκρουση τρένων σε σιδηροδρομικό σταθμό κοντά στην Τζακάρτα

19:46

Bridgewater: Το ΑΙ ρίχνει «υπαρξιακή σκιά» στις παραδοσιακές εταιρείες λογισμικού

19:44

Ανδρουλάκης για υποκλοπές: «Η απόφαση του Εισαγγελέα του ΑΠ κακοποιεί το αίσθημα δικαίου»

19:41

Καταρρέει ο τουρισμός στην Κούβα - Πτώση σχεδόν 50% το α' τρίμηνο

19:37

Τα funds χρηματοδότησης για το κλίμα προσελκύουν εισροές-ρεκόρ σε μια χρονιά «αφθονίας ή λιμού»

19:25

Απώλειες στις ευρωαγορές αναμένοντας κεντρικές τράπεζες και πρόοδο στο Ιράν

19:19

Άδοξο τέλος στις προσπάθειες συγχώνευσης της United Airlines με την American Airlines

19:15

Jefferies: Πιθανές εισροές 1,3 δισ. δολαρίων σε εννέα μετοχές φέρνει η αναβάθμιση από STOXX

19:09

Διεθνής Οργανισμός Ναυσιπλοΐας: «Καμία νομική βάση» για την επιβολή διοδίων στο Ορμούζ

19:06

ΕΕΣ: «Οι σαρωτικές αλλαγές στον προϋπολογισμό της ΕΕ δεν σημαίνουν και βελτίωσή του»

19:02

Ισραήλ: «Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ παίζει με τη φωτιά και αυτή θα κάψει τον Λίβανο»

18:58

Κατά 7,6% αυξήθηκε η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας το α' τρίμηνο

18:57

Υπερπολυτελής θαλαμηγός Ρώσου μεγιστάνα πέρασε τα αποκλεισμένα Στενά του Ορμούζ

18:50

ΕΑΕΕ - HALA: Ενίσχυση συνεργασίας για τον εκσυγχρονισμό της διαχείρισης ασφαλιστικών ζημιών

18:48

Γεραπετρίτης: «Ελλάδα και Λιβύη προχωρούν σε συζητήσεις για οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ»

18:42

Συνάντηση Δήμα και Κυρανάκη με τον Ισπανό Υπουργό Μεταφορών

18:40

Αραγτσί: «Το Ιράν εξετάζει το αίτημα του Τραμπ για διαπραγματεύσεις»

18:37

Ίλυδα: Αύξηση 26,41% στον κύκλο εργασιών το 2025

gazzetta
gazzetta reader insider insider