Αυτοί είναι οι 5 πλουσιότεροι παρουσιαστές στις ΗΠΑ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι 5 πλουσιότεροι παρουσιαστές στις ΗΠΑ
Οι τηλεθεατές συνήθως έχουν μία ή δύο αγαπημένες εκπομπές που παρακολουθούν φανατικά και αυτό συνήθως μεταφράζεται σε υψηλή τηλεθέαση.

Ο Τζίμι Φάλον, ο Τζίμι Κίμελ και ο Τζέιμς Κόρντεν είναι οι πιο γνωστοί Αμερικανοί παρουσιαστές στην Ελλάδα, χάρη στις «αντιγραφές» που έχουμε δει στις εγχώριες βραδινές εκπομπές. Δεν ισχύει όμως το ίδιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς οι Φάλον, Κίμελ, Κόρντεν δεν είναι, καν, οι πιο ακριβοπληρωμένοι της αμερικανικής τηλεόρασης.

Οι τηλεθεατές συνήθως έχουν μία ή δύο αγαπημένες εκπομπές που παρακολουθούν φανατικά και αυτό συνήθως μεταφράζεται σε υψηλή τηλεθέαση, μεγαλύτερα διαφημιστικά συμβόλαια και ακόμα μεγαλύτερους μισθούς για τους κεντρικούς παρουσιαστές.

Όμως ποιοι είναι οι πιο πλούσιοι παρουσιαστές στην αμερικανική τηλεόραση για το 2019;

Σύμφωνα με το Wealthy Gorilla, όπως αναφέρει το TheRichlist, είναι οι εξής:

Η Έλεν Ντε Τζένερις έχει «γράψει» ιστορία, παρουσιάζοντας μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές, με τη μεγαλύτερη διάρκεια στον τηλεοπτικό αέρα. Συγκεκριμένα, φέτος βρίσκεται στην 17η σεζόν με περισσότερα από 3.000 επεισόδια. Ενώ έχει ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, χάρη στα δώρα που μοιράζει σε κάθε εκπομπή!

Παράλληλα, έχει κάνει πολλές guest εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, ενώ είναι η φωνή της Dory στις παιδικές ταινίες της Pixar «Finding Nemo» και «Finding Dory».

Η Τζούντυ Σεΐντλιν, ή «Δικαστής Τζούντι» όπως είναι ευρύτερα γνωστή μέσα από την εκπομπή της, είναι η πιο γνωστή και δημοφιλής... τηλεοπτική δικαστής.

Το σόου της ξεκίνησε το 1996 και βρίσκεται ακόμα στον αέρα με νέα επεισόδια.

Πέρα από την Έλεν Ντε Τζένερις και την Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Δρ. Φιλ είναι ίσως ο πιο γνωστός παρουσιαστής σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι παρουσιαστής, ψυχολόγος και άρχισε τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ως καλεσμένος στο «The Oprah Winfrey Show», πριν αποκτήσει τη δική του εκπομπή το 2002, που μετρά 17 σεζόν.

Είναι γνωστός ως ο παρουσιαστής που δουλεύει ασταμάτητα. Οι πολλές δουλειές και τα πολλά χρόνια που βρίσκεται στο χώρο του θεάματος είναι ο λόγος που «έχτισε» τόσο εντυπωσιακή περιουσία.

Στην Ελλάδα έγινε γνωστός ως ο παρουσιαστής του American Idol, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι συμπαρουσιαστής της πρωινής εκπομπης «Live with Kelly and Ryan», ραδιοφωνικός παραγωγός και συμπαραγωγός του ριάλιτι των Καρντάσιαν.

Ο Σον Χάννιτι είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής και πλούσιος σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Fox, ο οποίος πλέον, παρουσιάζει και μία εκπομπή με το δικό του όνομα «Hannity». Μάλιστα, χάρη στη φιλική σχέση του παρουσιαστή με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, έχει μια από τις εκπομπές με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

20:11

Μέχρι τις 6 Μαρτίου η αναστολή πτήσεων από Τουρκία προς τα κράτη Κόλπου λόγω Ιράν

19:56

Στην Κύπρο τα ελληνικά F-16: Μέχρι αύριο οι φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά»

19:49

Νετανιάχου: «Πλησιάζει η μέρα που ο ιρανικός λαός θα αποτινάξει τον ζυγό της τυραννίας»

19:35

Το Κατάρ ανακοίνωσε ότι κατέρριψε δύο ιρανικά αεροσκάφη τύπου SU24

19:29

Κομισιόν για Μ. Ανατολή: «Προτεραιότητες η υποστήριξη των κρατών μελών και η προστασία των πολιτών της ΕΕ»

19:16

Η κυβέρνηση του Ιράν καλεί τους πολίτες να υποστηρίξουν με την Ισλαμική Δημοκρατία

19:13

Ομάδα υψηλού επιπέδου για την πυρηνική άμυνα από Γαλλία και Γερμανία

19:08

Στάρμερ: «Οι βάσεις στην Κύπρο δεν χρησιμοποιούνται από βομβαρδιστικά των ΗΠΑ»

19:08

Ιράν μετά τον θάνατο του Χαμενεΐ: Ποιος ελέγχει τη χώρα - Πώς θα εξελιχθεί η διαδοχή

19:08

Σε χαμηλό 2 εβδομάδων οι ευρωαγορές - Η χειρότερη ημέρα για Stoxx 600 εδώ και 7 μήνες

19:07

Ο φόβος για ενεργειακό πληθωρισμό ρίχνει τα ευρωπαϊκά ομόλογα

19:00

Επικοινωνία Ερντογάν με Μερτς - Ρούτε για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή

18:47

Η TELEKOM συνεργάζεται με την Starlink για κάλυψη παντού στην Ευρώπη

18:43

Υπερταμείο: Ενδιαφέρον από 9 σχήματα για το πλειοψηφικό ποσοστό στις Ελληνικές Αλυκές ΑΕ

18:34

Ζελένσκι: «Η Ουκρανία ολοκληρώνει τις προετοιμασίες για έναρξη διαπραγματεύσεων με ΕΕ»

18:31

Ο Πούτιν συζήτησε την κατάσταση στο Ιράν με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας

18:26

Παρατείνεται το lockdown στο Ισραήλ - Κλείσιμο σχολείων και χώρων εργασίας έως 7 Μαρτίου

18:25

ΟΠΑΠ: Επιτυχημένο το 2025 με ρεκόρ στα καθαρά έσοδα προ εισφορών

18:22

Κύπρος: Από τον Λίβανο τα drones κατά της βρετανικής βάσης του Ακρωτηρίου

18:18

ΤτΕ: Στα 257,7 εκατ. ευρώ τα κέρδη το 2025 - Μέρισμα 13,3 εκατ. ευρώ

18:13

Σε διαβούλευση το ν/σ για βαθύ κράτος και γραφειοκρατία: Οι 14 παρεμβάσεις - Το μήνυμα Χατζηδάκη

18:12

Αναταράξεις σε αερομεταφορές και τουρισμό φέρνει η σύγκρουση στο Ιράν

18:11

ΥΠΕΞ Ιράν: «Δεν έχουμε καμία εχθρότητα προς τις χώρες του Κόλπου»

17:59

Ελλάκτωρ: Αγορά ακινήτου από Prodea - Στα 44 εκατ. ευρώ το τίμημα

17:59

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ΗΠΑ: «Θα χρειαστεί χρόνος για την επίτευξη των στρατιωτικών στόχων στο Ιράν»

17:58

Mermeren Kombinat: Στα 30,48 εκατ. ευρώ τα έσοδα το 2025 - Μείωση 4%

17:58

Σε χαμηλό 7 εβδομάδων ο Γενικός Δείκτης του ΧΑ – Πτώση 5% για τις τράπεζες

17:53

Noval Property: Λειτουργική κερδοφορία 26,2 εκατ. ευρώ το 2025 - Ετήσια άνοδος 27%

17:46

Eνδιαφέρον από 5 επενδυτικά σχήματα στον διαγωνισμό για το πρώην βασιλικό κτήμα Τατοΐου

17:41

Τραμπ για Ιράν: Ήταν η τελευταία και καλύτερη ευκαιρία για να χτυπήσουμε - Οι στοχεύσεις των ΗΠΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider