Τραμπ: Δεν εξετάζουμε κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τραμπ: Δεν εξετάζουμε κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας
Δεν έχει καταστεί σαφές πώς η αμερικανική κυβέρνηση θα αποφύγει να επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία για τους S-400, τις οποίες προβλέπει η αμερικανική νομοθεσία.

Δεν εξετάζει προς το παρόν κυρώσεις σε βάρος της Τουρκιας η Ουάσινγκτον για την αγορά του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400, δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Όχι, δεν το εξετάζουμε αυτό αυτή τη στιγμή. Όχι», είπε ο Τραμπ απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου στο Οβάλ Γραφείο.

Δεν έχει καταστεί σαφές πώς η αμερικανική κυβέρνηση θα αποφύγει να επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία για τους S-400, τις οποίες προβλέπει η αμερικανική νομοθεσία.

Χθες, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι η απόφαση της Τουρκίας να αγοράσει τους S-400 καθιστά αδύνατη τη συνεχιζόμενη συμμετοχή της στο πρόγραμμα των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F-35.

Νωρίτερα σύμφωνα με το CNN Turk, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε τη δυσφορία του για την απόφαση των ΗΠΑ να αποκλείσουν την Άγκυρα από το πρόγραμμα παραγωγής των F-35.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποιοι κατασκευαστές θα χτίσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλεόνασμα 2025: Πώς το «δώρο» της Eurostat αλλάζει τον σχεδιασμό στο Μαξίμου - Στις 12:30 τα μέτρα στήριξης

Μεταβιβάσεις ακινήτων μόνο στον συμβολαιογράφο - Πώς ξεμπλοκάρουν τα κατασχεμένα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider