Fast And Furious: Αυτές είναι οι περιουσίες των πρωταγωνιστών

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Fast And Furious: Αυτές είναι οι περιουσίες των πρωταγωνιστών
Η επιτυχία των ταινιών στα box office έχει ανεβάσει το κασέ των πρωταγωνιστών όμως παράλληλα έχουν και άλλα projects.

Ενα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα franchise ταινιών του 21ου αιώνα, τα Fast and Furious (και οι οκτώ ταινίες) είναι ό,τι πρέπει να δουν οι λατρείς των γρήγορων αυτοκινήτων και των σκηνών δράσης.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι σε όλες τις ταινίες από την αρχή όπως ο Βιν Ντίζελ, ενώ άλλοι προστέθηκαν στο καστ στην πορεία, όπως ο Ντουέιν Τζόνσον που έκανε την εμφάνιση του στην πέμπτη ταινία του franchise και από τότε συνεχίζει...

Δυστυχώς, ο Πολ Γουόκερ «έφυγε» νωρίς εξαιτίας ενός αυτοκινητιστικού δυστυχήματος το 2013.

Η επιτυχία των ταινιών στα box office έχει ανεβάσει το κασέ των πρωταγωνιστών σε σχέση με τις αποδοχές τους στην πρώτη ταινία, όμως οι ηθοποιοί έχουν και άλλα project παράλληλα, τα οποία αυξάνουν περισσότερο τις περιουσίες τους.

Δείτε εδώ τις περιουσίες των πρωταγωνιστών σύμφωνα με το The Richest:

Είναι το μέλος του καστ με τη μεγαλύτερη προσωπική περιουσία και μάλιστα με διαφορά στα 280 εκατ. δολάρια!

Ο «Rock» στο παρελθόν ήταν παλαιστής, όμως τώρα είναι ηθοποιός, παρουσιαστής και επιχειρηματίας, χάρη στη νέα εφαρμογή για κινητά την οποία δημιούργησε!

Είναι ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς για ταινίες δράσεις και συνήθως αναλαμβάνει το ρόλο του «κακού», όμως ο Βιν Ντίζελ είναι και παραγωγός και σκηνοθέτης και σεναριογράφος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η περιουσία του φτάνει τα 200 εκατ. δολάρια.

Η διάσημη και βραβευμένη με Oscar ηθοποιός έκανε την εμφάνιση της μόνο στην ταινία Fate of the Furious του franchise και δεν είναι ακόμα βέβαιο αν θα τη δούμε στην επόμενη ταινία.

Η περιουσία της Σαρλίζ Θέρον προέρχεται αποκλειστικά από τις ταινίες στις οποίες – κυρίως – πρωταγωνιστεί και αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο καθώς το κασέ της συνεχώς ανεβαίνει.

Σε ηλικία 68 ετών ο Κερτ Ράσελ έχει εμφανιστεί μόνο σε μια από τις ταινίες του franchise, όμως η πληθώρα ρόλων (και επιτυχιών) του όλα αυτά τα χρόνια ανεβάζουν την περιουσία του στα 70 εκατ. δολάρια.

Σύντομα ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί κατά πολύ χάρη στις εμφανίσεις του σε δύο ταινίες υψηλού budget το Guardians of the Galaxy Vol. 3 και το Once Upon a Time in Hollywood με τον Μπραντ Πιτ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ο Τζέισον Στέιθαμ είναι πολύ γνωστός και πολύ δημοφιλής ηθοποιός, πέρα από το ρόλο του στο Fast and Furious.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά γράφει το The Ritchest, είναι εντυπωσιακό που η περιουσία του ανέρχεται – μόλις – σε 50 εκατ. δολάρια, όμως η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να δέχεται λιγότερους ρόλους.

Η Μισέλ Ροντρίγκεζ πέρα από το ρόλο της στο Fast and Furious δεν κάνει πολλές εμφανίσεις και όταν επιλέγει κάποιο νέο ρόλο, συνήθως πρόκειται για μικρές εμφανίσεις σε μικρές παραγωγές.

Παρ' όλ' αυτά η περιουσία της δεν είναι μικρή, καθώς προσεγγίζει τα 30 εκατ. δολάρια.

Όσο βγαίνουν νέες ταινίες του franchise, η θέση της στο καστ θεωρείται σίγουρη.

Ο Λουντάκρις παρά την εμφάνιση του σε αρκετές ταινίες δηλώνει κυρίως ράπερ και έχει πολλές επιτυχίες στα μουσικά τσαρτς.

Έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό με πολλές επιτυχίες, ως τραγουδιστής αλλά και ως παραγωγός, ενώ βρίσκεται πίσω από τα soundtrack μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών όπως είναι το Big Bang Theory.

Είναι μέρος του franchise από την πρώτη «μέρα» με τον χαρακτήρα της «Μία», την αδερφή του χαρακτήρα του Βιν Ντίζελ και αναμένεται να συμμετέχει και στην επόμενη ταινία Fast and Furious Hobbs & Shaw.

Παράλληλα όμως έχει παίξει και σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως το Chuck, American Crime Story και το Dark Blue.

Η περιουσία του εκτιμάται στα 10 εκατ. δολάρια και η πηγή των εσόδων του βρίσκεται κυρίως στο χώρο της μουσικής και όχι τόσο στο σινεμά.

Παρόλα αυτά, πέρα από το Fast and Furious έχει στο βιογραφικό του παρουσία και σε δύο Transformer ταινίες.

Πριν από μερικά χρόνια η καριέρα της μόλις ξεκινούσε και κανείς δεν ήξερε την Γκαλ Γκαντότ, όμως πλέον η καριέρα της έχει απογειωθεί μετά την πολύ επιτυχημένη εμφάνιση της ως Wonder Woman στην ομώνυμη ταινία.

Η δεύτερη ταινία του franchise Wonder Woman 1984 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την επόμενη χρονιά και η περιουσία της αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:50

Η Μελάνια Τραμπ αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον Τζέφρι Έπστιν

23:45

Ο αυτοκρατορικός πιγκουίνος επισήμως στα «απειλούμενα» είδη

23:40

Το Άγιο Φως θα φτάσει στην Κύπρο με ειδική πτήση της Aegean

23:36

Ερντογάν προς Πεζεσκιάν: Προτρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για ειρήνη

23:25

Ισραήλ: Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου μιλά για «σκληρό πλήγμα» κατά της Χεζμπολάχ

23:10

Wall Street: H ελπίδα για εκεχειρία διεύρυνε το «relief rally»

23:00

Λονδίνο: Έκλεψε τσάντα με αυγό Φαμπερζέ αξίας 2,2 εκατ. λιρών - Το πούλησε για ναρκωτικά

22:59

Χρυσός: Τρίτη ημέρα κερδών με φόντο την εκεχειρία

22:47

Ρωσία: Οι αρχές συνέλαβαν γνωστό ερευνητή δημοσιογράφο

22:27

Πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία ανακοίνωσε ο Πούτιν - Σε ισχύ από τo Μ. Σάββατο

22:18

ENTSOG: «Οι χώρες της ΕΕ να ξεκινήσουν να αποθηκεύουν φυσικό αέριο από τώρα»

22:03

Reuters: Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο απόσυρσης αμερικανικών δυνάμεων από την Ευρώπη

21:48

Κέρδη για το πετρέλαιο αλλά με «φρένο» από τις διαπραγματεύσεις Ισραήλ - Λιβάνου

21:34

Λίβανος: Στους 303 οι νεκροί από τους χθεσινούς βομβαρδισμούς του Ισραήλ

21:20

Το πρώτο μη ιρανικό τάνκερ διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ

21:08

Τραμπ: Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με το Ιράν - Χαμενεΐ: Δεν θα παραιτηθούμε από τα δικαιώματά μας

20:55

Ρωσία: Διαψεύδει τις βρετανικές ανησυχίες για απειλή στις υποθαλάσσιες υποδομές

20:42

ΥΠΟΙΚ Ιταλίας για Μέση Ανατολή: Αναστολή δημοσιονομικών κανόνων εάν συνεχιστεί η κρίση

20:30

Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης: Δίνει 5 δισ. ευρώ στις οικονομίες που επλήγησαν από τον πόλεμο

20:19

Γάλλος αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Η Ρωσία αποτελεί διαρκή απειλή για την Ευρώπη

20:07

H Βρετανία παρακολουθούσε επί ένα μήνα τρία ρωσικά υποβρύχια στον Ατλαντικό

19:55

Τέσσερις δράσεις του ΠΟΥ για την «Μία Υγεία»

19:45

Ρούτε για πόλεμο στο Ιράν: Οι χώρες του ΝΑΤΟ κάνουν όλα όσα έχει ζητήσει ο Τραμπ

19:35

Πρωθυπουργός Γροιλανδίας: Είμαστε ένας περήφανος λαός και όχι ένα κομμάτι πάγου

19:25

Παπουτσάνης: Στα 16,5 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το Α’ Τρίμηνο 2026

19:14

Ευρωαγορές: Υποχώρησαν οι δείκτες καθώς δοκιμάζεται η εκεχειρία ΗΠΑ-Ιράν

19:00

Τα γεύματα των θρησκευτικών εορτών είναι σε όλο τον κόσμο ακριβά

18:48

Από εβδομάδα οι επαφές Ισραήλ με Λίβανο - Νετανιάχου: Επί τάπητος ο αφοπλισμός της Χεζμπολάχ

18:38

Μητσοτάκης για social media: «Να βάλουμε στοπ στον εθισμό» - Οι παρεμβάσεις που ακολουθούν

18:26

Μερτς: Χρειάζεται εντολή από το Συμβούλιο Ασφαλείας για να στείλουμε πλοία στα Στενά του Ορμούζ

gazzetta
gazzetta reader insider insider