Fast And Furious: Αυτές είναι οι περιουσίες των πρωταγωνιστών

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Fast And Furious: Αυτές είναι οι περιουσίες των πρωταγωνιστών
Η επιτυχία των ταινιών στα box office έχει ανεβάσει το κασέ των πρωταγωνιστών όμως παράλληλα έχουν και άλλα projects.

Ενα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα franchise ταινιών του 21ου αιώνα, τα Fast and Furious (και οι οκτώ ταινίες) είναι ό,τι πρέπει να δουν οι λατρείς των γρήγορων αυτοκινήτων και των σκηνών δράσης.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι σε όλες τις ταινίες από την αρχή όπως ο Βιν Ντίζελ, ενώ άλλοι προστέθηκαν στο καστ στην πορεία, όπως ο Ντουέιν Τζόνσον που έκανε την εμφάνιση του στην πέμπτη ταινία του franchise και από τότε συνεχίζει...

Δυστυχώς, ο Πολ Γουόκερ «έφυγε» νωρίς εξαιτίας ενός αυτοκινητιστικού δυστυχήματος το 2013.

Η επιτυχία των ταινιών στα box office έχει ανεβάσει το κασέ των πρωταγωνιστών σε σχέση με τις αποδοχές τους στην πρώτη ταινία, όμως οι ηθοποιοί έχουν και άλλα project παράλληλα, τα οποία αυξάνουν περισσότερο τις περιουσίες τους.

Δείτε εδώ τις περιουσίες των πρωταγωνιστών σύμφωνα με το The Richest:

Είναι το μέλος του καστ με τη μεγαλύτερη προσωπική περιουσία και μάλιστα με διαφορά στα 280 εκατ. δολάρια!

Ο «Rock» στο παρελθόν ήταν παλαιστής, όμως τώρα είναι ηθοποιός, παρουσιαστής και επιχειρηματίας, χάρη στη νέα εφαρμογή για κινητά την οποία δημιούργησε!

Είναι ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς για ταινίες δράσεις και συνήθως αναλαμβάνει το ρόλο του «κακού», όμως ο Βιν Ντίζελ είναι και παραγωγός και σκηνοθέτης και σεναριογράφος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η περιουσία του φτάνει τα 200 εκατ. δολάρια.

Η διάσημη και βραβευμένη με Oscar ηθοποιός έκανε την εμφάνιση της μόνο στην ταινία Fate of the Furious του franchise και δεν είναι ακόμα βέβαιο αν θα τη δούμε στην επόμενη ταινία.

Η περιουσία της Σαρλίζ Θέρον προέρχεται αποκλειστικά από τις ταινίες στις οποίες – κυρίως – πρωταγωνιστεί και αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο καθώς το κασέ της συνεχώς ανεβαίνει.

Σε ηλικία 68 ετών ο Κερτ Ράσελ έχει εμφανιστεί μόνο σε μια από τις ταινίες του franchise, όμως η πληθώρα ρόλων (και επιτυχιών) του όλα αυτά τα χρόνια ανεβάζουν την περιουσία του στα 70 εκατ. δολάρια.

Σύντομα ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί κατά πολύ χάρη στις εμφανίσεις του σε δύο ταινίες υψηλού budget το Guardians of the Galaxy Vol. 3 και το Once Upon a Time in Hollywood με τον Μπραντ Πιτ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ο Τζέισον Στέιθαμ είναι πολύ γνωστός και πολύ δημοφιλής ηθοποιός, πέρα από το ρόλο του στο Fast and Furious.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά γράφει το The Ritchest, είναι εντυπωσιακό που η περιουσία του ανέρχεται – μόλις – σε 50 εκατ. δολάρια, όμως η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να δέχεται λιγότερους ρόλους.

Η Μισέλ Ροντρίγκεζ πέρα από το ρόλο της στο Fast and Furious δεν κάνει πολλές εμφανίσεις και όταν επιλέγει κάποιο νέο ρόλο, συνήθως πρόκειται για μικρές εμφανίσεις σε μικρές παραγωγές.

Παρ' όλ' αυτά η περιουσία της δεν είναι μικρή, καθώς προσεγγίζει τα 30 εκατ. δολάρια.

Όσο βγαίνουν νέες ταινίες του franchise, η θέση της στο καστ θεωρείται σίγουρη.

Ο Λουντάκρις παρά την εμφάνιση του σε αρκετές ταινίες δηλώνει κυρίως ράπερ και έχει πολλές επιτυχίες στα μουσικά τσαρτς.

Έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό με πολλές επιτυχίες, ως τραγουδιστής αλλά και ως παραγωγός, ενώ βρίσκεται πίσω από τα soundtrack μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών όπως είναι το Big Bang Theory.

Είναι μέρος του franchise από την πρώτη «μέρα» με τον χαρακτήρα της «Μία», την αδερφή του χαρακτήρα του Βιν Ντίζελ και αναμένεται να συμμετέχει και στην επόμενη ταινία Fast and Furious Hobbs & Shaw.

Παράλληλα όμως έχει παίξει και σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως το Chuck, American Crime Story και το Dark Blue.

Η περιουσία του εκτιμάται στα 10 εκατ. δολάρια και η πηγή των εσόδων του βρίσκεται κυρίως στο χώρο της μουσικής και όχι τόσο στο σινεμά.

Παρόλα αυτά, πέρα από το Fast and Furious έχει στο βιογραφικό του παρουσία και σε δύο Transformer ταινίες.

Πριν από μερικά χρόνια η καριέρα της μόλις ξεκινούσε και κανείς δεν ήξερε την Γκαλ Γκαντότ, όμως πλέον η καριέρα της έχει απογειωθεί μετά την πολύ επιτυχημένη εμφάνιση της ως Wonder Woman στην ομώνυμη ταινία.

Η δεύτερη ταινία του franchise Wonder Woman 1984 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την επόμενη χρονιά και η περιουσία της αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

16:09

Nvidia: Αποκάλυψε ότι κατέχει μερίδιο ύψους 21 δισ. δολαρίων στην SpaceX

15:54

Ινδονησία: Σεισμός μεγέθους 6,9 βαθμών έπληξε την Βόρεια Σουμάτρα

15:32

Ζελένσκι: Πλήξαμε μονάδα παραγωγής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos

15:22

Σουδάν: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε επίθεση των παραστρατιωτικών στην Κορντοφάν

15:09

ΥΠΕΝ: Έγκριση περιβαλλοντικών όρων για την ηλεκτρική διασύνδεση των Δωδεκανήσων

15:01

Σύγκρουση θαλαμηγού με ελλιμενισμένα σκάφη στην Αίγινα - Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί

14:55

ΗΠΑ: Στο στόχαστρο του υπ. Δικαιοσύνης και του CFTC η Radiant World

14:33

Τασούλας: Είμαστε υποχρεωμένοι να καταφέρουμε να αναγνωριστεί σε όλο τον κόσμο η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

14:21

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 57χρονος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

13:59

Situational Awareness: Αύξησε τις θέσεις της σε εταιρείες ημιαγωγών κατά το Β' τρίμηνο

13:51

ΗΒ: Η στρατηγική Μπέρναμ απέναντι σε μια κατακερματισμένη δεξιά αρχίζει να αποδίδει

13:32

Σκέρτσος: Διαρκώς χρήσιμος ως ενεργός και ορθολογικός πολίτης ο Στέφανος Μάνος

13:26

ΓΓΠΠ: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε τέσσερις περιφέρειες την Κυριακή

13:17

Νέα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο μετά τη βελτίωση του καιρού

13:00

Ακίνητα – Θεσσαλονίκη: Περιορισμός προσφοράς, αύξηση ζήτησης, αλλά «κόβουν ταχύτητα» οι τιμές – Μετατόπιση στα δυτικά

12:56

Alibaba: Τα ΑΙ μοντέλα της ανοιχτών βαρών ξεπέρασαν τα 3 δισ. λήψεις παγκοσμίως

12:45

Ρήνος: Σε ιστορικά χαμηλά η στάθμη των υδάτων - Νέα προβλήματα στις μεταφορές

12:37

Χατζηδάκης: Ο Στέφανος Μάνος αφήνει πίσω έντονο αποτύπωμα έργου και μεταρρυθμίσεων

12:23

Η πρόεδρος του Μεξικού βλέπει πρόθεση «ανάμιξης» των ΗΠΑ στα πολιτικά πράγματα της χώρας της

12:17

Copernicus: Στα 2.480 στρέμματα η περίμετρος της καμένης εκτασης από την πυρκαγιά στη Σίβηρη Χαλκιδικής

11:55

Η OCC εγκρίνει τραπεζική άδεια για την εταιρεία κρυπτονομισμάτων World Liberty Financial που συνδέεται με τον Τραμπ

11:44

Ισπανία: Ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα από σεισμό 5 βαθμών στη Γρανάδα

11:37

SEAJETS: Έκτακτα δρομολόγια και τροποποιήσεις λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

11:28

Ανδρουλάκης: Το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι αλληλεγγύη, ανθρωπιά, ελπίδα και ενότητα

11:20

Berkshire Hathaway: Αύξησε κατά 83% το μέγεθος της επένδυσής της στην Alphabet

11:10

Έφυγε από τη ζωή ο Στέφανος Μάνος

10:59

Amazon: Επανέφερε τη δεσμευτική διαιτησία για τους πελάτες της στις ΗΠΑ

10:50

ΥΠΕΞ: Η Παναγία εμπνέει και ενώνει διαχρονικά τους Έλληνες

10:45

JPMorgan: Διέκοψε τη συνεργασία με την Polymarket πέρυσι λόγω ρυθμιστικών ανησυχιών

10:35

Ο πρωθυπουργός στην Ιερά Μονή Μεταμόρφωση του Σωτηρος Χανίων


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider