Διεθνή
13-04-2019 | 09:29

Οι 10 παράξενοι κανόνες του «The Rock» για την επιτυχία

Μοιράσου το
Οι 10 παράξενοι κανόνες του «The Rock» για την επιτυχία

Ο Dwayne «The Rock» Johnson δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει καταφέρει να κατακτήσει και τον κόσμο της επαγγελματικής πάλης και του Hollywood. 

Ο ίδιος αποδίδει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία του στους κανόνες ζωής που ακολουθεί και πολλές φορές μοιράζεται με τους φανς του. 

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο σημαντικές συνήθειες του: 
 

Ο «Τhe Rock» πιστεύει στην ενδοσκόπηση. Θεωρεί ότι το να εξετάζει κανείς το παρελθόν και να σκέφτεται για το μέλλον είναι σημαντικό για την επιτυχία. «Να σκέφτεσαι πίσω πέντε χρόνια. Να σκέφτεσαι που βρίσκεσαι σήμερα. Να σκέφτεσαι πέντε χρόνια μπροστά και το τι θες να πετύχεις». 
 

Όταν ρωτήθηκε για το μυστικό της επιτυχίας ο ίδιος απάντησε: «Δεν υπάρχουν μυστικά. Να είσαι ταπεινός αλλά και πεινασμένος.  Και πάντα να είσαι ο πιο σκληρά εργαζόμενος στο δωμάτιο». 
 

«Όταν βλέπεις μια πόρτα ευκαιρίας για να πετύχεις τους στόχους σου, μην την χτυπάς απλά. Κλώτσησε τη, χαμογέλα και συστήσου», έχει δηλώσει παλαιότερα ο «The Rock». O ίδιος έχει αποδείξει πολλάκις ότι ακολουθεί τη συμβουλή του. 
 

Σε συνέχεια του παραπάνω ο ίδιος πιστεύει ότι για να κερδίσει κάποιος κάτι πρέπει να έχει δουλέψει για αυτό. «Αίμα, ιδρώτας και σεβασμός. Το δύο πρώτα τα δίνεις, το τελευταίο το κερδίζεις», έχει δηλώσει στο παρελθόν. 

Ο «The Rock» έχει παίξει σε 104 ταινίες τα 23 χρόνια της καριέρας του αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το σημαντικό είναι η συνέπεια και η σταθερότητα. «Η επιτυχία δεν αφορά πάντα το “μεγαλείο”, αφορά τα συνέπεια. Σταθερή σκληρή δουλειά φέρνει την επιτυχία. Το μεγαλείο ακολουθεί». 

Κάθε επιτυχημένος άνθρωπος έχει αποτύχει κάποια στιγμής τη ζωή του και ο «The Rock» δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο ίδιος έχει μοιραστεί ένα βίντεο στο Instagram που εξηγεί το πώς αντιμετώπισε την απόρριψη του από το επαγγελματικό football. 

Ο «The Rock» πάντα πίστευε ότι το κοινό έχει τον πρώτο ρόλο. Πριν από μερικά χρόνια είχε δηλώσει: «Έμαθα ότι η πιο σημαντική σχέση που θα έχει στην καριέρα μου είναι η σχέση με το κοινό μου». Από τότε πάντα βρίσκει χρόνο για να δείξει την εκτίμησή του στους φανς του. 

Όλοι γνωρίζουν πως το φαγητό είναι κομβικό για την διατήρηση του όγκου. Ο «The Rock» καταναλώνει πάνω από 5.000 θερμίδες την ημέρα. Τρώει επτά γεύματα που περιλαμβάνουν μπακαλιάρο, αυγά, μπριζόλες, κοτόπουλο, λαχανικά και πατάτες. Έχει υπολογιστεί ότι τρώει μόνος του πάνω από 350 κιλά μπακαλιάρο κάθε χρόνο. 

Για να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση ακολουθεί ένα σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής. «Σπάει» το μηνιαίο πρόγραμμά του σε ένα σχήμα πυραμίδας. Ξεκινά με πολλές επαναλήψεις  και λίγα κιλά. Κάθε εβδομάδα μειώνει τις επαναλήψεις και αυξάνει τα κιλά. Τον επόμενα μήνα ξεκινά και πάλι από την αρχή απλά με λίγα παραπάνω κιλά. 

Ο The Rock θέλει να κοιμάται 3 με 5 ώρες κάθε βράδυ. «Αυτό που θέλει συστηματικά είναι να ξυπνάω πριν ανατείλει ο ήλιος. Έτσι έχω τουλάχιστον δύο ώρες απολύτως μόνος μου με απόλυτη ησυχία». Σχεδιάζει την ημέρα του, διαλογίζεται και να γυμνάζεται. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.