Διεθνή
08-04-2019 | 11:23

Αυτοί είναι οι δισεκατομμυριούχοι κάτω των 30 ετών

Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι δισεκατομμυριούχοι κάτω των 30 ετών

Δείτε τους οχτώ... νέους που αυτή την στιγμή δεν έχουν «πατήσει» τα 30, αλλά κατάφεραν να αποκτήσουν το πρώτο τους δισεκατομμύριο.

Το να μπει κανείς στην λίστα των δισεκατομμυριούχων, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα 30 ετών, είναι σίγουρα ένα ορόσημο που δείχνει ότι κάτι κάνει πολύ καλά στη ζωή του.

Αυτή την στιγμή μάλιστα, οχτώ άνθρωποι βρίσκονται σε αυτή τη λίστα!

Αν όμως αναρωτιέστε πως κατάφεραν να αποκτήσουν τέτοια πλούτη, τότε η απάντηση δεν είναι μια αλλά ούτε και απλή.

Κάποιοι απέκτησαν τις περιουσίες τους με τον «πατροπαράδοτο» τρόπο της κληρονομιάς όπως ο Θίοντορ Μπράουν, ενώ άλλοι, όπως ο Τζον Κολίζιον, δούλεψαν για χρόνια μέχρι να καταφέρουν να κάνουν την ιδέα τους να γίνει παγκόσμια επιτυχία.

Βέβαια την πρωτιά κατέχει μια νεαρή που έχει ξεπεράσει κάθε ρεκόρ, αλλά έχει προκαλέσει και πολλές αντιδράσεις.

Δείτε εδώ όλους όσους, αυτή την στιγμή δεν έχουν «πατήσει» τα 30, αλλά έχουν αποκτήσει το πρώτο τους δισεκατομμύριο:

Η Κάϊλι πρόσφατα έσπασε κάθε ρεκόρ όταν το Forbes την ανακήρυξε την πιο νέα – αυτοδημιούργητη – δισεκατομμυριούχο του κόσμου για το 2019, μια θέση που νωρίτερα κατείχε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Δεδομένου ότι η Κάιλι προέρχεται από μια πλούσια οικογένεια, πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν σε αυτό τον χαρακτηρισμό.

Όμως σύμφωνα με το Forbes, η 21χρονη ξεκίνησε την επιχείρηση καλλυντικών της με κεφάλαιο 250.000 δολαρίων τα οποία απέκτησε από τις εμφανίσεις που έκανε ως μοντέλο κατά την εφηβεία της. Οπότε η τοποθέτησή της στην κορυφή της λίστας ήταν δίκαιη.

Η Αλεξάνδρα είναι η άλλη αδερφή Άντρεσεν, η οποία επίσης έλαβε το 42% των μετοχών της Ferd από τον πατέρα της.

Μάλιστα η Αλεξάνδρα ήταν κάτοχος του τίτλου της πιο νέας δισεκατομμυριούχου για τρία χρόνια στη σειρά από το 2016 μέχρι το 2018!

Η Καταρίνα είναι η μία από τις δύο αδερφές Άντρεσεν της λίστας. Και απέκτησε την περιουσία της, όταν ο πατέρας της, της έκανε «δώρο» το 42% των μετοχών της επενδυτικής εταιρείας Ferd.

Να πούμε βέβαια πως, πριν γίνει δισεκατομμυριούχος, στα 21 της, είχε συλληφθεί για οδήγηση ενώ ήταν μεθυσμένη και καταδικάστηκε σε 18 ημέρες φυλάκισης και ένα μεγάλο πρόστιμο.

Ακόμα ένας κληρονόμος σε αυτή τη λίστα! Στον Γκουστάβ ανήκει περίπου το μισό της Salmar ASA. Συγκεκριμένα του ανήκει το 48% των μετοχών της εταιρείας, η οποία είναι μια από τις πιο κερδοφόρες στην παραγωγή σολωμού στον κόσμο.

Βέβαια ο ίδιος αφήνει τη διαχείριση των μετοχών αυτών στον πατέρα του και περνά τον ελεύθερο του χρόνο επενδύοντας σε real estate και εταιρείες τεχνολογίας.

Ο Έβαν είναι ο συνιδρυτής και CEO της πολύ δημοφιλούς εφαρμογής Snapchat.

Από το 2011 που ξεκίνησε, η εφαρμογή έχει δεχτεί δημόσια κριτική για διάφορα «λάθη», όμως παραμένει μια από τις πιο αγαπητές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τζον είναι η ιδιοφυία που δημιούργησε την Stripe, την εταιρεία που επιτρέπει τη λήψη και αποστολή χρημάτων μέσω internet, χωρίς την «ταλαιπωρία» των τραπεζικών συναλλαγών.

Αυτή την στιγμή ο Κολίζιον είναι ένας από τους πλουσιότερους αυτή της λίστας, καθώς η προσωπική του περιουσία αγγίζει τα 2,5 δισ. δολάρια.

Ο Λούντγουικ είναι άλλος ένας τυχερός κληρονόμος που βρήκε «έτοιμο» και γεμάτο τον τραπεζικό του λογαριασμό, καθώς του τον έκανε «δώρο» ο πατέρας του όταν έκλεισε τα 18.

Στον 29χρονο πλέον Γερμανό κληρονόμο ανήκει το 10% της B. Braun Melsungen, μιας εταιρείας που ασχολείται με τον ιατρικό εξοπλισμό, η χρηματιστηριακή αξία της εκτιμάται στα 8 δισ. δολάρια.

Η Άννα γεννήθηκε στη Δανία και είναι ανάμεσα στους τυχερούς που κληρονόμησαν ένα μεγάλο ποσοστό της περιουσίας τους από την οικογένεια τους.

Συγκεκριμένα από την «οικογενειακή επιχείρηση» ECOO που ασχολείται με τη σόουμπιζ στην οποία δουλεύει και η ίδια όταν δεν κάνει προπονήσεις, καθώς είναι ιππέας και μάλιστα συμμετείχε στους Ολυμπιακούς του 2016.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.