Bitcoin: Συνεχίζεται το ράλι - Προς τη μεγαλύτερη μηνιαία άνοδο από το 2020

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Bitcoin: Συνεχίζεται το ράλι - Προς τη μεγαλύτερη μηνιαία άνοδο από το 2020
Η άνοδος του Bitcoin συμπαρασύρει και το Ether το οποίο έχει ενισχυθεί κατά 50% τον Φεβρουάριο, κινούμενο στα 3.416 δολάρια. 

Τελευταία ενημέρωση 14:30

Την ξέφρενη ανοδική του πορεία συνεχίζει το Bitcoin, οδεύοντας στη μεγαλύτερη μηνιαία άνοδο σε περισσότερα από τρία χρόνια.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, με βάση την κεφαλαιοποίηση, καταγράφει άνοδο 5,55% και διαπραγματεύεται στα 62.580 δολάρια. Η μηνιαία του άνοδος ξεπερνά το 44%, που είναι η μεγαλύτερη μεταβολή από τον Δεκέμβριο του 2020.

Η άνοδος του Bitcoin συμπαρασύρει και το Ether το οποίο έχει ενισχυθεί κατά 50% τον Φεβρουάριο. Σήμερα, ενισχύεται 4,6% στα 3,470 δολάρια.

Η έγκριση και η κυκλοφορία των ETFs στις ΗΠΑ φέτος «άνοιξε» το bitcoin σε νέους επενδυτές και αναζωπύρωσε τον ενθουσιασμό που είχε μετριαστεί όταν κατέρρευσαν οι τιμές το 2022. Παράλληλα, οι επενδυτές έχουν συρρεύσει εν αναμονή του halving, διαδικασία που πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια κατά την οποία ο ρυθμός με τον οποίο απελευθερώνονται τα token μειώνεται στο μισό, μαζί με τις ανταμοιβές που δίνονται στους miners.

Φωτογραφία: @associatedpress

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γαλλία: Στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Σεπτέμβρη του 2021 ο πληθωρισμός τον Φεβρουάριο

Γιατί η Citi αναμένει «ράλι» για τη μετοχή του ΟΤΕ

ΕΕ: Η Meta στόχος προσφυγών από ενώσεις καταναλωτών 8 χωρών

gazzetta
gazzetta reader insider insider