Επένδυση 200 εκατ. δολαρίων στον όμιλο Forbes από το Binance

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επένδυση 200 εκατ. δολαρίων στον όμιλο Forbes από το Binance
Το Binance, επενδύει 200 εκατ. δολάρια στον όμιλο Forbes.

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, το Binance, επενδύει 200 εκατ. δολάρια στον όμιλο Forbes.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της Binance, Patrick Hillmann και ο πρόεδρος της Binance Labs, Bill Chin, θα αποκτήσουν θέση στο διοικητικό συμβούλιο του Forbes, όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Το 2021, η Forbes Media συμφώνησε να εισαχθεί στη χρηματιστηριακή αγορά, μέσα από μία συγχώνευση με την Magnum Opus Acquisition, ένα deal που αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στο α' τρίμηνο του 2022, με την IPO της Forbes στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με ticker «FRBS».

Ο δημοσιογραφικός τομέας της Forbes θα συνεχίσει να είναι «ανεξάρτητος» σύμφωνα με τον ιδρυτής της Binance, Changpeng Zhao. Ενώ πρόσθεσε πως η Binance θα βοηθήσει τον οργανισμό με τις στρατηγικές του στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων και του blockchain.

Η Forbes είναι «ήδη μία πηγή για ανθρώπους που ενδιαφέρονται στον αναδυόμενο κόσμο των ψηφιακών assets» δήλωσε σχετικά ο CEO του Forbes, Mike Federle.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Binance δημιούργησε ασφαλιστικό ταμείο 1 δισ. δολαρίων, ενάντια στις κυβερνοεπιθέσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider