Changpeng Zhao: Εκτοξεύθηκε στα 96 δισ. δολάρια η περιουσία του CEO του Binance

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Changpeng Zhao: Εκτοξεύθηκε στα 96 δισ. δολάρια η περιουσία του CEO του Binance
Η άνοδος του Κινέζου - Καναδού επιχειρηματία είναι εμβληματική για την γρήγορη δημιουργία πλούτου από τον κόσμο των ψηφιακών νομισμάτων.

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Γη έγινε ο CEO της πλατφόρμας κρυπτονομισμάτων Binance, Changpeng "CZ" Zhao, με τις περιουσία του να «ανταγωνίζεται» αυτή του Larry Ellison (Oracle) και να έχει ξεπεράσει αυτή του Ινδού μεγιστάνα Mukesh Ambani.

Σύμφωνα με το CNN και τα ανανεωμένα δεδομένα του Bloomberg Billionaires Index, η περιουσία του Changpeng "CZ" Zhao ανέρχεται πλέον σε 96 δισ. δολάρια.

Η άνοδος του Κινέζου - Καναδού επιχειρηματία είναι εμβληματική για την γρήγορη δημιουργία πλούτου από τον κόσμο των ψηφιακών νομισμάτων. Όμως ο ίδιος «απάντησε» στην κατάταξη του Bloomberg με ένα tweet γράφοντας:

«Μη δημοφιλής άποψη: αντί για κατατάξεις πλούτου, θα έπρεπε να υπάρχουν κατατάξεις χορηγιών και φιλανθρωπικών δράσεων».

Παράλληλα, ένας εκπρόσωπος της Binance ανακοίνωσε πως ο Changpeng "CZ" Zhao σκοπεύει να δώσει ακόμα και το 99% της περιουσίας του σε φιλανθρωπίες.

Ο Zhao λάνσαρε το Binance το 2017 και σταδιακά το «έχτισε» σε ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η μεγαλύτερη περιουσία crypto ξεκίνησε με μια φιλική παρτίδα πόκερ

gazzetta
gazzetta reader insider insider