Το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων της Κίνας «μετακόμισε» στη Σιγκαπούρη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων της Κίνας «μετακόμισε» στη Σιγκαπούρη
Λόγω των μέτρων κατά των κρυπτονομισμάτων που συνεχίζει και λαμβάνει η κυβέρνηση του Πεκίνου.

Το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων της Κίνας, Huobi Group, επέλεξε ως βάση του τη Σιγκαπούρη γνωστοποιώντας πως πρόκειται να ανοίξει και έδρα στην Ευρώπη μέσα στα επόμενα χρόνια.

Μιλώντας στο Bloomberg, ο συνιδρυτής του Huobi, Ντου Τζουν, ανέφερε ότι η Σιγκαπούρη επιλέχθηκε ως έδρα στο πλαίσιο της επέκτασης του Huobi εκτός Κίνας, με στόχο το άνοιγμα γραφείων στη Βρετανία ή στη Γαλλία μέσα στο 2023.

Η επιλογή μετεγκατάστασης των κεντρικών γραφείων του ανταλλακτηρίου εκτός Κίνας δείχνει το πως το Huobi απομακρύνεται περισσότερο από τη χώρα, καθώς το Πεκίνο συνεχίζει να λαμβάνει μέτρα για τον περιορισμό των κρυπτονονισμάτων.

Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση της Κίνας απαγόρευσε τον Σεπτέμβριο όλες για συναλλαγές κρυπτονονισμάτων και των υπηρεσιών για την ηπειρωτική χώρα, με το Huobi να στοχεύει στο «ξεφόρτωμα» όλων των Κινέζων πελατών του μέχρι το τέλος του 2021.

Ο Ντου ανέφερα ακόμα στο Bloomberg πως η αγορά της νοτιοανατολικής Κίνας είναι πολύ ενεργή για τα κρυπτονομίσματα, με τους χρήστες της περιοχές να έχουν τετραπλασιαστεί σε μηνιαία βάση για τον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ινδία: Ετοιμάζει αυστηρούς κανόνες για τα κρυπτονομίσματα αντί για απευθείας απαγόρευση;

gazzetta
gazzetta reader insider insider