Kevin O'Leary: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω καουμπόι των κρυπτονομισμάτων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Kevin O'Leary: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω καουμπόι των κρυπτονομισμάτων
Ο επενδυτής-celebrity Kevin O'Leary επενδύει σε ψηφιακά νομίσματα, αλλά το αντιμετωπίζει με σοβαρότητα, λέγοντας ότι προτιμά να συνομιλεί με τις ρυθμιστικές αρχές για αυτόν τον τομέα παρά να είναι ένας «crypto καουμπόι». 

Ο επενδυτής-celebrity Kevin O'Leary επενδύει σε ψηφιακά νομίσματα, αλλά το αντιμετωπίζει με σοβαρότητα, λέγοντας ότι προτιμά να συνομιλεί με τις ρυθμιστικές αρχές για αυτόν τον τομέα παρά να είναι ένας «crypto καουμπόι».

Μιλώντας στο CNBC, ο O'Leary είπε ότι προτιμά να συμβουλεύεται τις αρχές προτού επενδύσει σε κρυπτονομίσματα, προκειμένου να καταλαβαίνει «τι είναι εφικτό και τι δεν είναι» αναφορικά με τη στάση τους απέναντι στον χώρο.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να επενδύσω σε μια νομική αντιπαράθεση με την SEC, αυτή είναι πολύ κακή ιδέα», είπε στο πλαίσιο συζήτησης για τη διαμάχη της ΕΚΤ με την εταιρεία fintech Ripple. Η ανησυχία της SEC στην υπόθεση με την Ripple είναι οι δεσμοί της εταιρείας fintech με το XRP, το έβδομο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα. Η SEC ισχυρίζεται ότι η Ripple πούλησε tokens αξίας 1,3 δισ. δολαρίων σε μια μη καταχωρημένη προσφορά χρεογράφων.

Φώτο: Getty Images

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider