Apple: Ο Τιμ Κουκ παραδέχτηκε ότι έχει επενδύσει σε bitcoin και ethereum

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Apple: Ο Τιμ Κουκ παραδέχτηκε ότι έχει επενδύσει σε bitcoin και ethereum
Στην παραδοχή -για πρώτη φορά- πως έχει στην κατοχή του κρυπτονομίσματα προχώρησε ο ισχυρός άντρας της Apple.

Στην παραδοχή -για πρώτη φορά- πως έχει στην κατοχή του κρυπτονομίσματα προχώρησε ο ισχυρός άντρας της Apple, Τιμ Κουκ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που του υποβλήθηκε κατά την διάρκεια του συνεδρίου της DealBook.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στην ερώτηση αν έχει επενδύσει στο bitcoin ή στο ethereum, ο διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού απάντησε καταφατικά, τονίζοντας πως η απόφασή του να επενδύσει στα crypto βασίζεται στην πρόθεσή του να έχει στην κατοχή του ένα portofolio με ευρεία γκάμα επενδύσεων.

«Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποια επενδυτική συμβουλή», συμπλήρωσε με νόημα ο Τιμ Κουκ, επισημαίνοντας στην συνέχεια πως οι επενδύσεις στα crypto ήταν ένα θέμα που τον απασχόλησε ιδιαίτερα στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να κάνει την δική του έρευνα σχετικά με το ζήτημα, όπως αναφέρει το CNBC.

«Η ενασχόλησή μου με την αγορά των κρυπτονομισμάτων έγινε ξεκάθαρα εξαιτίας του προσωπικού μου ενδιαφέροντος για τις εξελίξεις», ανέφερε στη συνεχεία ο Κουκ, διαψεύδοντας κατηγορηματικά την φημολογία πως η Apple σκοπεύει να επιτρέψει τις συναλλαγές με crypto.

Τέλος, ο Κουκ τόνισε πως η Apple δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να αγοράσει κρυπτονομίσματα με εταιρικά κεφάλαια. «Δεν θα προχωρήσουμε σε επενδύσεις στα κρυπτονομίσματα, όχι επειδή φοβάμαι για τα χρήματά μου αλλά επειδή όσοι επιλέγουν να αγοράσουν τις μετοχές της Apple, δεν το κάνουν για να αποκτήσουν έκθεση στην αγορά των crypto», ανέφερε με νόημα ο επικεφαλής της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Crypto: Όσο συνεχίζονται οι ροές κεφαλαίων στην αγορά, τόσο θα ανεβαίνουν τα bitcoin και ether

Ακόμα 750 εκατ. δολάρια θα λάβει ο Τιμ Κουκ - Η τελευταία δόση της αμοιβής που είχε συμφωνήσει

Νέο «χτύπημα» από τη Σιγκαπούρη για τα crypto μετά το ιστορικό υψηλό

gazzetta
gazzetta reader insider insider