Αύξηση 8,8% στις πωλήσεις της Volvo κατά το εντεκάμηνο του 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αύξηση 8,8% στις πωλήσεις της Volvo κατά το εντεκάμηνο του 2021
Στους δρόμους βρέθηκαν συνολικά 634.257 αυτοκίνητα και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν την πραγματοποίηση των υψηλότερων πωλήσεων των τελευταίων χρόνων.

Η Volvo ανακοίνωσε αύξηση πωλήσεων κατά 8,8% για τους πρώτους 11 μήνες του 2021. Στους δρόμους βρέθηκαν συνολικά 634.257 αυτοκίνητα και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν την πραγματοποίηση των υψηλότερων πωλήσεων των τελευταίων χρόνων.

Η σουηδική εταιρεία σημείωσε λιανικές πωλήσεις ύψους 52.793 μονάδων τον Νοέμβριο, μειωμένες κατά 20,7% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Τα αποτελέσματα επηρεάστηκαν σημαντικά από τις συνεχιζόμενες ελλείψεις στον εφοδιασμό, που είχαν αντίκτυπο στην παραγωγή και επομένως στις παραδόσεις. Η σειρά Recharge εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής, ενώ τον προηγούμενο Νοέμβριο, ξεκίνησαν και οι παραδόσεις του νέου αμιγώς ηλεκτρικού C40 Recharge. Στην Ευρώπη, πάνω από το μισό όλων των νέων Volvo που διατέθηκαν στην αγορά τον Νοέμβριο ήταν μοντέλα Recharge. Τον ίδιο μήνα, το μερίδιο των μοντέλων Recharge σε διεθνές επίπεδο αντιπροσώπευε το ένα τρίτο των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας.

Τέλος, στην Ευρώπη, οι πωλήσεις της Volvo από την αρχή του έτους μέχρι και τον Νοέμβριο διευρύνθηκαν κατά 4, στα 264.910 αυτοκίνητα, ενισχυμένες από την αυξημένη ζήτηση για τα μοντέλα Recharge. Τον Νοέμβριο, η εταιρεία διέθεσε στην ευρωπαϊκή ήπειρο 22.415 αυτοκίνητα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider