Τα Ford που δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα Ford που δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας
Τέσσερα διαφορετικά μοντέλα σε συνολικά 9 εκδόσεις από τη γκάμα της Ford δεν χρειάζεται να καταβάλλουν ετήσια τέλη κυκλοφορίας, ενώ καλύπτονται και από 8 χρόνια εγγύηση.

Στην αναζήτηση της πρότασης για τον πιο οικονομική και αξιόπιστη λύση μετακίνησης η Ford έχει πολλές λύσεις για κάθε ανάγκη. Χάρη στα προηγμένα μηχανικά τους μέρη, τα περισσότερα μοντέλα της μάρκας, από το χαριτωμένο Fiesta μέχρι το μεγάλο SUV Kuga, καταναλώνουν ελάχιστο καύσιμο και εκπέμπουν πολύ χαμηλό CO2, με αποτέλεσμα να μην υπόκεινται στην καταβολή τελών κυκλοφορίας και φυσικά να μειώνουν σημαντικά τα καθημερινά έξοδα καυσίμων.

Ταυτόχρονα, η μοναδική εγγύηση 8 ετών εγγυάται τη μακρόχρονη αλλά χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις συμβίωση και την απρόσκοπτη χρήση για σειρά ετών, ξένοιαστα και απολαυστικά.

Ας δούμε όμως ποια μοντέλα και ειδικότερα τις εκδόσεις αυτών, που εξασφαλίζουν τη μέγιστη οικονομία και δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας, με βάση το νέο πρότυπο WLTP και τα νέα όρια που θα ισχύσουν το 2021.

Ford Fiesta

insider

Το δημοφιλές Fiesta είναι το πρώτο μοντέλο της γκάμας Ford το οποίο διατίθεται με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας στις εκδόσεις που εφοδιάζονται με τους κινητήρες 1.1 λίτρων 75ίππων, καθώς και με τις καταξιωμένες εκδόσεις της οικογένειας 1.0L EcoBoost με απόδοση 95 και 125 ίππων. Επίσης δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας και η έκδοση 1.0 λίτρου EcoBoost MHEV 155 ίππων, η οποία διαθέτει το προηγμένο ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης της Ford.

Ford Puma

insider

Μηδενικά τέλη κυκλοφορίας έχει η έκδοση 1.5 Ecoblue 120 ίππων του νέου Puma, που ξεχωρίζει για την κορυφαία οικονομία και απόδοση του ντίζελ κινητήρα. Το μοντέλο διατίθεται επίσης με μια μεγάλη γκάμα κινητήριων συνόλων που διαθέτουν ήπια υβριδική υποβοήθηση και εξασφαλίζουν πολύ χαμηλή κατανάλωση, σε εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων DCT.

Ford Focus

insider

Η γκάμα του καταξιωμένου Focus που απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας περιλαμβάνει τις εκδόσεις που εξοπλίζονται με τον αποδοτικό κινητήρα ντίζελ 1.5 λίτρων 120 ίππων, καθώς και τις βενζινοκίνητες που τροφοδοτούνται από τον κορυφαίο 1.0 EcoBoost MHEV στις εκδόσεις 125 και 155 ίππων. Εκτός από οικονομία ωστόσο, το νέο Ford Focus εξασφαλίζει και απαράμιλλη οδηγική απόλαυση στην κατηγορία των οικογενειακών αυτοκινήτων.

Ford Kuga

insider

Το νέο Kuga, το πιο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της γκάμας Ford, διατίθεται στη χώρα μας με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας στην κορυφαία από κάθε πλευρά έκδοση 2.5 PHEV, η οποία κινείται από την προηγμένη plug-in υβριδική μονάδα της Ford των 225 ίππων. Η τελευταία αποτελείται από ένα θερμικό κινητήρα 2,5 λίτρων, ένα ισχυρό ηλεκτροκινητήρα και μία μπαταρία υψηλής τάσης με χωρητικότητα 14,4 kWh. Το νέο Kuga συνθέτει την πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία των SUV.

Να σημειωθεί τέλος ότι χάρη στα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance, όλα τα παραπάνω μοντέλα της Ford μπορούν να αποκτηθούν πολύ εύκολα, με επιτόκιο που ξεκινά από μόλις 0,99% και διάρκεια αποπληρωμής έως 60 μήνες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider