Σε αλλεπάλληλα ιστορικά υψηλά το Bitcoin, ξεπέρασε και τα 63.000 δολάρια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε αλλεπάλληλα ιστορικά υψηλά το Bitcoin, ξεπέρασε και τα 63.000 δολάρια
Σχεδόν 3% η άνοδος, ενόψει της εισόδου της Coinbase στη Wall Street. Σε νέο ιστορικό υψηλό ανήλθε και το Ether, το οποίο ενισχύθηκε στα 2.210 δολάρια. 

Συνεχίζει τα νέα ιστορικά υψηλά το Bitcoin, ξεπερνώντας και τα 63.000 δολάρια. 

insider



Το κρυπτονόμισμα διαπραγματεύεται με άνοδο 3,8% στα 62.802 δολάρια, ενώ νωρίτερα ξεπέρασε και τα 63.000 και έφτασε στα 63.158 δολάρια, με κέρδη πάνω από 4%, διατηρώντας την ισχυρή άνοδο που έχει οδηγήσει τα ετήσια κέρδη του σε εκτόξευση 800%, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες, όπως η Tesla, επενδύουν στο Bitcoin, ή επιτρέπουν στους πελάτες τους συναλλαγές με το κρυπτονομίσματα, όπως η Goldman Sachs και η Morgan Stanley. Σε νέο ιστορικό υψηλό ανήλθε και το Ether, το οποίο ενισχύθηκε στα 2.210 δολάρια. 

insider



Και εχθές, το Bitcoin κατέγραψε άνοδο σε υψηλό σχεδόν ενός μήνα, ενόψει της εισόδου της Coinbase στη Wall Street, την Τετάρτη. Η διαπραγμάτευση των μετοχών του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων των ΗΠΑ στο χρηματιστήριο Nasdaq, είναι η πρώτη του είδους της και αποτελεί ένα «τεστ» για τις άλλες start up του κλάδου. 

Η αποτίμηση της Coinbase θα μπορούσε να φθάσει έως και τα 100 δισ. δολάρια, ποσό μεγαλύτερο από την αξία της διαχειρίστριας του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, Intercontinental Exchange. 

Φωτογραφία: Associated Press

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider