Με πτώση άνοιξε η εβδομάδα για τη Wall

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Με πτώση άνοιξε η εβδομάδα για τη Wall
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Πτωτικά κινούνται οι μετοχές στο άνοιγμα της Wall ύστερα από το ράλι που κατέγραψαν το τελευταίο διάστημα καθώς οι επενδυτές παρακολουθούσαν τις εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία ενώ αναμένουν και τη συνεδρίαση της ΕΚΤ την Πέμπτη.

Η τιμή του πετρελαίου σημείωσε άνοδο 1% στα 36 δολάρια το βαρέλι.

Στα εμπορεύματα, το αργό συνεχίζει να κινείται υψηλότερα, σημειώνοντας άνοδο 0,9% στα 36,25 δολάρια το βαρέλι.

Συγκεκριμένα, ο Dow Jones σημειώνει πτώση 0,26% στις 16.962 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει ζημιές 0,43% στις 1.991,37 μονάδες και ο Nasdaq υποχωρεί 0,52% στις 4.692,56 μονάδες.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο ενισχύεται έναντι του ευρώ και της βρετανικής λίρας, ενώ διολισθαίνει έναντι του γεν. Η ισοτιμία με το ευρώ διαμορφώνεται στο επίπεδο των 1,095 ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Γεωργιάδης: Νέος QR κωδικός για κάθε ιατρείο - Απαγόρευση διαφημίσεων ιατρικών υπηρεσιών στο ίντερνετ

Κατάρρευση των γεννήσεων την τελευταία 25ετία κατά 44% - Υπετριπλασιάστηκαν οι μητέρες άνω των 40 ετών

Το κλίμα βαραίνει - Η δίμηνη άνοδος - Προσπάθεια πώλησης μέσω Goldman

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider