Ανοδικο κλείσιμο στα ασιατικά χρηματιστήρια τη Δευτέρα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ανοδικο κλείσιμο στα ασιατικά χρηματιστήρια τη Δευτέρα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Σε θετικό έδαφος έκλεισαν τα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ασία τη Δευτέρα, με τους επενδυτές να αναμένουν την επίσκεψη του Κινέζου προέδρου στις ΗΠΑ.

Στην Ιαπωνία, ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 0,39% στις 18.983 μονάδες και ο δείκτης Topix αυξήθηκε κατά 0,29% στις 1.517 μονάδες. Τα χρηματιστήρια στην Κίνα και την Ταϊβάν έμειναν κλειστά σήμερα λόγω εθνικής αργίας.

Στο Χονγκ Κονγκ, ο δείκτης Χανγκ Σενγκ κινήθηκε ανοδικά κατά 0,43% στις 24.216 μονάδες και στην Αυστραλία, ο δείκτης ASX 100 σημείωσε κέρδη κατά 0,13% στις 5.872 μονάδες. Στη Νότια Κορέα, ο δείκτης Kospi αυξήθηκε κατά 0,30% στις 2.166 μονάδες.

Ο Αμερικανός και ο Κινέζος πρόεδρος αναμένεται να έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση στη Φλόριντα, με τους δύο ηγέτες να καλούνται να βρουν λύσεις τόσο για το ζήτημα του διεθνούς εμπορίου, όσο και για την κλιμακούμενη προκλητικότητα της Βόρειας Κορέας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δεν «αρέσει» πια η ελληνική επαρχία

Ρύθμιση 72 δόσεων προς τον ΕΦΚΑ: Πάνω από 2.500 οι αιτήσεις των οφειλετών - Οι «κόφτες» που αποκλείουν την πλειοψηφία τους

Ευκαιρίες για πρακτική άσκηση φοιτητών σε φορείς του ΥΠΕΞ από την Αβάνα μέχρι το Μπουένος Άιρες - Ο πίνακας με τις θέσεις

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider