Oριακές διακυμάνσεις στην Wall Street - «Βουτιά»13% για την Coibase

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Oριακές διακυμάνσεις στην Wall Street - «Βουτιά»13% για την Coibase
Tο επενδυτικό κλίμα παραμένει υποτονικό, καθώς η Wall Street «χωνεύει» το ράλι της προηγούμενης εβδομάδας.

Τελευταία ενημέρωση 21.06

Μικτά πρόσημα και έντονη επιφυλακτικότητα καταγράφουν στη συνεδρίαση της Τρίτης οι κυριότεροι δείκτες στην αμερικανική αγορά, με το επενδυτικό κλίμα να παραμένει υποτονικό, καθώς η Wall Street προέρχεται από ένα σύντομο ράλι, που επέτρεψε στον S&P 500 να βρεθεί στα υψηλότερα επίπεδά του από τον προηγούμενο Αύγουστο.

Πιο αναλυτικά, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχωρεί κατά 129 μονάδες ή 0,39% και βρίσκεται στα επίπεδα των 33.610 μονάδες, ενώ ο διευρυμένος S&P 500 χάνει 0,11% και διαπραγματεύεται στα επίπεδα των 4.269 μονάδων. Μικρή άνοδος, τέλος, καταγράφει ο τεχνολογικός δείκτη Nasdaq, ο οποίος σημειώνει κέρδη 0,07% στις 13.238 μονάδες.

Στο ταμπλό της συνεδρίασης, «βουτιά» άνω του 13% σημειώνει η μετοχή της Coinbase στον απόηχο της αγωγής σε βάρος του ανταλλακτηρίου που κατέθεσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) για παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας στις συναλλαγές.

Σε αρνητικό έδαφος κινούνται και οι μετοχές των Cisco Systems και McDonald’s ωθώντας σε αρνητικό έδαφος τον βιομηχανικό δείκτη, ενώ απώλειες σχεδόν 2% σημειώνουν οι τίτλοι των Merck και United Health.

Μικρές απώλειες σχεδόν 1% σημειώνει και η μετοχή της Apple, στον απόηχο της παρουσίασης του Apple Vision Pro, της νέας συσκευής μεικτής πραγματικότητας του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού.

Σημειώνεται πως την Δευτέρα, οι δείκτες της Wall Street έκλεισαν σχεδόν στα χαμηλά ημέρας τους, σε μία «άνευρη» συνεδρίαση που χαρακτηρίστηκε από την επίτευξη νέου ιστορικού υψηλού για την μετοχή της Apple.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Μήνυση στην Coinbase για παραβίαση των κανόνων ασφαλείας - Ισχυρή πτώση για τη μετοχή

Παγκόσμια Τράπεζα: Στο 2,1% η ανάπτυξη του παγκόσμιου ΑΕΠ το 2023 - Κίνδυνοι για τις φτωχότερες χώρες από τα επιτόκια

Goldman Sachs: Περιορίζει τις πιθανότητες για ύφεση στις ΗΠΑ - Στο 25%

gazzetta
gazzetta reader insider insider