Οι πέντε μετοχές της Wall Street που προτείνουν κορυφαίοι αναλυτές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι πέντε μετοχές της Wall Street που προτείνουν κορυφαίοι αναλυτές
Από ηλεκτρονικά pet-shop και υπηρεσίες υγείας, έως online gaming, δυνατότητες για κέρδη «κρύβονται» σε πολλούς κλάδους της αγοράς μετοχών της Wall Street.

Από ηλεκτρονικά pet-shop και υπηρεσίες υγείας, έως online gaming, δυνατότητες για κέρδη «κρύβονται» σε πολλούς κλάδους της αγοράς μετοχών της Wall Street.

H ιστοσελίδα οικονομικών στοιχείων ΤipRanks συγκεντρώνει τις απόψεις αναλυτών για το θέμα, και το CNBC δημοσιεύει τις προτάσεις του, για κάθε επίδοξο επενδυτή. Μερικοί από τους πιο ικανούς αναλυτές της αγοράς δηλώνουν bullish για αυτές τις πέντε μετοχές.

CrowdStrike

Tον τελευταίο χρόνο οι εταιρείες κυβερνοασφάλειας έχουν καταφέρει να πετύχουν υψηλές αποτιμήσεις. Η CrowdStrike δεν διαφέρει, και με «όχημα» τα ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα β’ τριμήνου, παρέχει τα εχέγγυα πως θα είναι σε θέση να κλείνει και στο μέλλον πετυχημένα deals, με τον Άλεξ Χέντερσον να ανεβάζει την τιμή στόχο από τα 335 στα 340 δολάρια, δηλώνοντας πως «ο σχεδιασμός της πλατφόρμας της παρέχει σημαντική τεχνητή νοημοσύνη, αυτοματισμό, ακρίβεια και πλεονέκτημα επεκτασιμότητας απέναντι στους ανταγωνιστές της».

Chewy

Το ηλεκτρονικό εμπόριο «πήρε τα πάνω του» την περίοδο της πανδημίας. Περισσότερους πελάτες προσέλκυσε και η Chewy, εταιρεία με είδη pet shop αλλά και κτηνιατρικά φάρμακα.

Ο Μπράιαν Φιτζέραλντ της Wells Fargo γράφει πως η πλατφόρμα της Chewy θα μπορούσε να «οδηγήσει την προσαρμογή σε βελτιωμένη υγειονομική φροντίδα για τους κατόχους κατοικιδίων, και πολλαπλές δυνητικές ευκαιρίες κερδών για την CHWY και τους συνεργάτες της στην φροντίδα υγείας, σε βάθος χρόνου». Ο Φιτζέραλντ διατήρησε το bullish buy rating για την μετοχή δηλώνοντας ως τιμή στόχο τα 110 δολάρια.

Qualcomm

Η παγκόσμια έλλειψη τσιπ σημαίνει ότι αυξήθηκε ραγδαία η ζήτηση για τα προϊόντα των κατασκευαστών ημιαγωγών, ξεπερνώντας συχνά την προσφορά. Το αυτό ισχύει και για την Qualcomm που βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση για μακροπρόθεσμα έσοδα με μεγάλες συμφωνίες να έχουν ήδη υπογραφεί.

Ο Βιγιάι Ράκες της Mizuho Securities έγραψε πως η εταιρεία υιοθετεί multi-sourcing στρατηγικές για να ισορροπήσει την προσφορά με την ζήτηση για τα τσιπ της, ενώ αναφέρει πως η Qualcomm πρόσφατα έκλεισε μια σημαντική συμφωνία με την κινεζική τεχνολογική εταιρεία HONOR η οποία γεννά ευκαιρίες για μια ανοδική πορεία ιδιαίτερα ενόψει των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων του 2022 στο Πεκίνο.

Για άλλη μια φορά ο Ράκες πρότεινε buy για τη μετοχή, κι η bullish τιμή στόχος του ανέρχεται στα 180 δολάρια.

FuboTV

Μια εταιρεία που συνδυάζει video και τηλεοπτικό streaming καθώς και online στοιχηματισμό είναι από τους κερδισμένους της προηγούμενης χρονιάς, που αντίστοιχες υπηρεσίες ευνοήθηκαν λόγω των lockdown. H FuboTV, σύμφωνα με τον Ντέρρεν Αφτάι της Roth Capital Partners, έγραψε πως η εταιρεία έκανε δύο βασικά βήματα για το αναμενόμενο λανσάρισμα της νέας της πλατφόρμας, που συμπεριλαμβάνουν επιτυχίες σε επίπεδο νομικής αναγνώρισης αλλά και μια δοκιμαστική δοκιμή της πλατφόρμας. Ο αναλυτής πρότεινε buy για τη μετοχή, με μια τιμή στόχο στα 45 δολάρια.

Autodesk

Η πολυεθνική εταιρεία software πρόσφατα διεξήγαγε την ετήσια «ημέρα επενδυτών» της, όπου παρουσίασε πολλές νέες εξελίξεις γύρω από την ψηφιοποίηση προϊόντων, στρατηγικές χρεώσεων και μετάβαση προς ένα πιο πελατο-κεντρικό μοντέλο, που σύμφωνα με το Μάθιου Χέντμπεργκ της RBC Capital, ο οποίος προτείνει buy με τιμή στόχο τα 363 δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider