Οι ταραχές στις ΗΠΑ στέλνουν πάνω από τις 10.000 δολάρια το Bitcoin

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι ταραχές στις ΗΠΑ στέλνουν πάνω από τις 10.000 δολάρια το Bitcoin
Όπως εκτιμά μερίδα αναλυτών, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το Bitcoin μπορεί να διατηρηθεί πάνω από τα επίπεδα των 10.000 δολαρίων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πάνω από τα επίπεδα των 10.000 δολαρίων διαπραγματεύεται το Bitcoin, καθώς οι εκτεταμένες αναταραχές που επικρατούν στις ΗΠΑ, μετά το θάνατο του 46χρονου Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ.

Όπως μεταδίδει το Forbes, επικαλούμενο τα στοιχεία της πλατφόρμας TradingView, οι σκηνές χάους που εκτυλίσσονται στις αμερικανικές πολιτείες το τελευταίο διάστημα ώθησαν πάνω από το «φράγμα» των 10.000 δολαρίων την τιμή του Bitcoin κι ενώ το κρυπτονόμισμα διαπραγματευόταν περίπου για μια εβδομάδα στα επίπεδα των 9.000 δολαρίων.

Διαβάστε επίσης:

Ειδικότερα, την Τρίτη, το κρυπτονόμισμα καταγράφει ράλι 4,38%, διαπραγματευόμενο στα επίπεδα των 10.116 δολαρίων.

Τελευταία φορά που είχε «πιάσει» τα επίπεδα των 10.000 δολαρίων το Bitcoin ήταν την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου.

Ωστόσο, όπως εκτιμά μερίδα αναλυτών, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το Bitcoin μπορεί να διατηρηθεί πάνω από τα επίπεδα των 10.000 δολαρίων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Μόλις το κρυπτονόμισμα πιάσει τις 10.500 δολάρια, θα αρχίσει η πτωτική πορεία», εκτιμά ο γνωστός trader που δραστηριοποιείται στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, Scott Melker.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider