Έτσι θα είναι τα 3 πολυαναμενόμενα μοντέλα, Samsung Galaxy S10

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Έτσι θα είναι τα 3 πολυαναμενόμενα μοντέλα, Samsung Galaxy S10

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες σχετικά με τα νέα smartphone της σειράς Galaxy S10 που θα κυκλοφορήσει η Samsung με αφορμή την δεκαετή της επέτειο. Ωστόσο μετά και την τελευταία μαζική διαρροή μπορεί κανείς να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τα νέα κινητά πριν κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στις 20 Φεβρουαρίου.

Χάρη σε μια «εσωτερική πηγή στο κανάλι λιανικής της Samsung» η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί, το GSMArena υποστηρίζει πως διαθέτει λεπτομερείς προδιαγραφές για ολόκληρη τη σειρά Galaxy S10.

Στην περίπτωση του Galaxy S10e η μπαταρία είναι 3,100 mAh με δυνατότητα ταχείας ασύρματης φόρτισης

Στην περίπτωση του Galaxy S10 η μπαταρία είναι 3.400 mAh, και διαθέτει και αυτό ταχεία ασύρματη φόρτιση.

Τέλος το Galaxy S10 Plus έχει μπαταρία 4.100 mAh και διαθέτει και αυτό ταχεία ασύραμτη φόρτιση. 

Το GSMArena αναφέρεται και σε άλλα χαρακτηριστικά όπως η πιστοποίηση Dolby Atmos, τα ακουστικά AKG –που δεν γνωρίζουν αν θα είναι ασύρματα για τις premium εκδόσεις και το UI One της Samsung το οποίο φαίνεται ότι θα κάνει το ντεμπούτο του και στα τρία μοντέλα. 

Πέρα από νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά η Samsung αναμένεται να αυξήσει και αρκετά τις τιμές των νέων μοντέλων – μάλιστα το μοντέλο με δυνατότητα σύνδεσης 5G το οποίο φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος μπορεί να κοστίζει και πάνω από 2.000 δολάρια. Ωστόσο εύρος τιμών για τα τρία μοντέλα που θα αποκαλυφθούν στο Λονδίνο δεν έχει κυκλοφορήσει. 
 

Όσον αφορά στην κάμερα τώρα το Galaxy S10e θα έχει διπλή βασικά κάμερα , ένα φακό ευρυγώνιο 12MP και έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο 16MP. Η μπροστινή κάμερα έχει φακό 10MP ενώ υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K UHD. 

Το Galaxy S10 και το Galaxy S10 Plus έχει τριπλή βασική κάμερα (έναν τηλεφακός 12MP, ένας ευρυγώνιος φακός 12 MP κι ένας υπερευρυγώνιος φακός 16ΜΠ ενώ η μπροστινή κάμερα θα έχει φακό 10MP. 
 

Το Galaxy S10e έχει επεξεργαστή Exynos 9820 8nm με RAM 6GB / 8GB και χώρο αποθήκευσης 128GB και 256GB.

Στην περίπτωση του Galaxy S10 ο επεξεργαστής θα είναι Exynos 9820 8nm με χωρητικότητα 6GB και 8GB RAM και χώρο αποθήκευσης 128GB και 512GB.

Τέλος και το Galaxy S10 Plus θα φορά επεξεργαστή Exynos 9820 8nm CPU και θα διαθέτει RAM 6GB ή 8GB ή 12GB RAM και χώρο αποθήκευσης 128GB,  512GB ή και… 1TB!
 

Όσον αφορά στην οθόνη τώρα το Galaxy S10e θα έχει οθόνη AMOLED HDR 5,8 ιντσών, Infinity O με γυαλί Corning Gorilla Glass 6. Η ανάλυση της θα είναι 2.280 x 1.080 pixel (438 ppi), η φωτεινότητα 800 nits ενώ η αναλογία οθόνης συσκευής 19: 9. 

Το Galaxy S10 θα έχει οθόνη AMOLED HDR + Infinity O 6,1 ιντσών με ανάλυση 3040 x 1440 pixel (550 ppi) και φωτεινότητα 800 nits. Η αναλογία οθόνης συσκευής θα είναι 19: 9 ενώ το υλικό κατασκευής θα είναι το Corning Gorilla Glass 6.

Τέλος το Galaxy S10 Plus θα έχει οθόνη AMOLED HDR 6,3 ιντσών, με ελάχιστα περιθώρια, ανάλυση 3040 x 1440 pixel (522 ppi) και φωτεινότητα 800 nits. Η αναλογία οθόνης κινητού είναι 19: 9 ενώ το υλικό κατασκευής της οθόνης είναι Corning Gorilla Glass 6.

Η έκπληξη στην οθόνη είναι η ενισχυμένη ανάλυση των Galaxy S10 και Galaxy S10 Plus, ενώ τα 800 nits θα δώσουν στα μοντέλα την υψηλότερη φωτεινότητα στην ιστορία των smartphone.
 

Το Galaxy S10e θα έχει πάχος 7,9 χιλιοστά, θα ζυγίζει 150 γραμ. θα έχει θύρα USB-C, ενώ ο μηχανισμός ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι ενσωματωμένος στο κουμπί εκκίνησης που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής. Τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει η συσκευή είναι : Λευκό, Πράσινο, Μαύρο και Κίτρινο. 

Το Galaxy S10 έχει πάχος 7,8 mm και ζυγίζει 157 γραμμάρια. Η συσκευή έχει θύρα USB-C, και ο μηχανισμός αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος στην οθόνη. Τα διαθέσιμα χρώματα του Galaxy S10 θα είναι Λευκό, Πράσινο και Μαύρο.

Το Galaxy S10 Plus έχει πάχος 7,8 χιλιοστών και ζυγίζει 175 γραμ. Και αυτό το μοντέλο διαθέτει θύρα USB-C και ενσωματωμένο στην οθόνη αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ωστόσο θα κυκλοφορήσει σε περισσότερα χρώματα : Λευκό, Πράσινο, Μαύρο αλλά και κεραμικό μαύρο και λευκό για τα μοντέλα με RAM 12GB.

Οι σημαντικότερες διαφορές με τα προηγούμενα μοντέλα είναι οι διαφορετικές θέσεις του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, το μειωμένο βάρος σε σύγκριση με τα μοντέλα του προηγούμενου έτους και περισσότερα χρώματα μερικά εξ αυτών μη συνηθισμένα.
 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

17:40

Το Πακιστάν θα πουλήσει όπλα σχεδόν 4 δισ. δολαρίων στις δυνάμεις της ανατολικής Λιβύης

17:26

Ρευματοκλοπές: Τάσεις αποκλιμάκωσης αλλά παραμένουν σε υψηλά επίπεδα

17:23

Προσβασιμότητα κατ’ οίκον: Παράταση για τα δικαιολογητικά - Έως πότε

17:19

Ρωσία: Ο ουκρανικός στρατός έπληξε τερματικό σταθμό πετρελαίου στo Κρασνοντάρ

17:17

Διαγωνισμός για την ηλεκτρική διασύνδεση Κορίνθου - Κω

17:16

ΝΔ: Ανακοινώθηκαν έξι υποψήφιοι για τις βουλευτικές εκλογές του 2027

17:13

Μόσχα: Αργή πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για Ουκρανικό

17:11

Υπεγράφη η σύμβαση για ενεργειακή αναβάθμιση του ΓΝ Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας»

17:07

«Κλείδωσε» το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Telefónica - Τι προβλέπει

17:03

H Nelios διευρύνει τη συνεργασία της με τον Όμιλο Καράτζη

16:58

Pepco Group: Ισχυρά αποτελέσματα και επιτάχυνση στρατηγικής εκτέλεσης σε μια χρονιά - ορόσημο

16:58

Τα Labubu γίνονται ταινία δια χειρός Sony

16:51

Κέρδη στη Wall Street με αιχμή την τεχνολογία στη «λειψή» εβδομάδα των γιορτών

16:45

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 1.213 θέσεις στη Δημοτική Αστυνομία

16:43

Τρ. Πειραιώς: Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση των μετοχών μετά τη συγχώνευση με απορρόφηση της Πειραιώς Financial Holdings

16:41

ΕΕ: Οι κινεζικοί δασμοί στα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι «αδικαιολόγητοι»

16:34

Κικίλιας: Ένταξη έργων λιμενικών υποδομών σε Σούδα και Λευκάδα, ύψους 26 εκατ. ευρώ

16:29

ΟΔΔΗΧ: Τρεις επανεκδόσεις ομολόγων το α' εξάμηνο του 2026

16:25

Ακίνητα: Νέα υποχώρηση 23,9% στις ξένες εισροές, στα 1,46 δισ. στο 9μηνο - Οι προοπτικές και οι προκλήσεις

16:17

Sky express: Νέα απευθείας σύνδεση Αθήνα - Λυών δύο φορές την εβδομάδα

16:16

Σδούκου: Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να αλλάξει απολύτως τίποτα

15:59

Οι 5 πιο καλοπληρωμένοι ηγέτες του κόσμου

15:38

Euronext: Κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως για εισαγωγές εταιρειών-ομολόγων και το 2025

15:22

Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: Χαμηλές προσδοκίες για μαζική ένταξη στη ρύθμιση

15:21

Τιτάν: Στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο F.H.L. Η. Κυριακίδης

15:19

Υπό ρωσική πολιορκία η Οδησσός - Ζελένσκι: Η Μόσχα θέλει να σπείρει το χάος

15:14

Πρόστιμο σχεδόν 100 εκατ. ευρώ στην Αpple από την ιταλική Αρχή Ανταγωνισμού

14:55

Γίνεται πράξη το Ταμείο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας - 365 εκατ. ευρώ για τον αγροδιατροφικό τομέα

14:49

Ελληνικό Πάνελ Οικονομολόγων του ΚΕΦίΜ: Ναι στην πρόωρη αποπληρωμή του δημόσιου χρέους

14:37

Κίνα: Σοβαρή παραβίαση του διεθνούς δικαίου η κατάσχεση πλοίων από τις ΗΠΑ στην Βενεζουέλα

gazzetta
gazzetta reader insider insider