Κικίλιας: «Κύρια στρατηγική η επέκταση της τουριστικής περιόδου και η προβολή προορισμών»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κικίλιας: «Κύρια στρατηγική η επέκταση της τουριστικής περιόδου και η προβολή προορισμών»
«Η επέκταση της τουριστικής περιόδου και η προβολή προορισμών για 12μηνο τουρισμό αποτελεί κύρια στρατηγική μας. Είναι κομβικής σημασίας ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσουμε να δώσουμε παραπάνω κίνητρα στα αεροδρόμιά μας».

O υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι με τον CEO της Fraport Greece Alexander Zinell, δήλωσε ότι η περασμένη χρονιά ήταν για τα περιφερειακά αεροδρόμια πολύ επιτυχημένη και το υπουργείο μελετά τους τρόπους με τους οποίους θα στηριχθεί περαιτέρω η επιμήκυνση της σεζόν.

Ο κ. Κικίλιας ευχαρίστησε τον CEO της Fraport για την πολύ παραγωγική συνεργασία σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η επέκταση της τουριστικής περιόδου και η προβολή προορισμών για 12μηνο τουρισμό αποτελεί κύρια στρατηγική μας. Είναι κομβικής σημασίας ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσουμε να δώσουμε παραπάνω κίνητρα στα αεροδρόμιά μας».

Από την πλευρά του, ο κ. Zinell δήλωσε: «Είχα σήμερα με τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση, Συζητήσαμε για την περασμένη σεζόν και για προοπτικές της επόμενης. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για το καλοκαίρι του 2023. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, οπότε μπορούμε να περιμένουμε πολύ καλές επιδόσεις το ερχόμενο καλοκαίρι. Συζητήσαμε επίσης πώς μπορούμε να διευκολύνουμε την αύξηση της κίνησης έτσι ώστε να έχουμε περισσότερους τουρίστες -και off season- και νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Έσπασε το φράγμα του 2019 η κίνηση στα περιφερειακά αεροδρόμια το 2022

Κυρ. Μητσοτάκης: Θωρακίσαμε τα σύνορα στον Έβρο αλλά και στο Αιγαίο

Κρήτη: Στους 10 κορυφαίους προορισμούς του 2023 για τουρισμό περιπέτειας και ευεξίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider