Ο Αλέξανδρος Βασιλικός επανεξελέγη πρόεδρος του ΞΕΕ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Αλέξανδρος Βασιλικός επανεξελέγη πρόεδρος του ΞΕΕ
Στις θέσεις των αντιπροέδρων εξελέγησαν ο Άρης Σουλούνιας και οι Χριστίνα Τετράδη και Όλγα Παπαδάκη, ενώ σε αυτή του οικονομικού επόπτη ο Αντώνης Μιτζάλης.

Ο Αλέξανδρος Βασιλικός επανεξελέγη κατόπιν ψηφοφορίας, νέος πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, μετά και τη συγκρότηση του σε σώμα. Στις θέσεις των αντιπροέδρων εξελέγησαν ο Άρης Σουλούνιας και οι Χριστίνα Τετράδη και Όλγα Παπαδάκη, ενώ σε αυτή του οικονομικού επόπτη ο Αντώνης Μιτζάλης.

Τα νέα μέλη της διοικούσας επιτροπής με αλφαβητικά σειρά, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΞΕΕ, είναι ο Κωνσταντίνος Μέριανος, η Ζωχερή Μυκονιάτη και οι Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και Δημήτριος Πολλάλης.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του ΞΕΕ Αλέξανδρος Βασιλικός επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι «η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου για τη θέση του προέδρου του ΞΕΕ, με αναβαπτισμένη εντολή από τα μέλη, τα οποία με ρεκόρ συμμετοχής ανέδειξαν το νέο Δ.Σ, είναι για μένα μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη, μέσα στη δυσκολότερη συγκυρία όλων των εποχών για τον ξενοδοχειακό κλάδο».

Σημειώνεται ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΞΕΕ αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντα του στις 15 Ιανουαρίου 2022.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider