Το «Πλοίο της Χρονιάς» WorldChampion Jet πηγαίνει σε αγαπημένους προορισμούς!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το «Πλοίο της Χρονιάς» WorldChampion Jet πηγαίνει σε αγαπημένους προορισμούς!
Το WorldChampion Jet της SEAJETS σε περιμένει για να σε ταξιδέψει με «αέρα» πρωταθλητή και ασύγκριτη ταχύτητα σε πέντε αγαπημένα νησιά της Ελλάδας!

Το WorldChampion Jet της SEAJETS σε περιμένει για να σε ταξιδέψει με «αέρα» πρωταθλητή και ασύγκριτη ταχύτητα σε πέντε αγαπημένα νησιά της Ελλάδας!

Τα ταξίδια με πλοίο είναι το must του καλοκαιριού. Είναι αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις για τα... καλά πως είσαι διακοπές, με την θάλασσα να σε ξεκουράζει από τα άγχη της καθημερινότητας.

Κι αυτό που σίγουρα χρειάζεσαι, είναι ένα ταξίδι άνετο και χαλαρό, που θα σε πάει στον αγαπημένο σου προορισμό, χωρίς να καταλάβεις πως πέρασε η ώρα.

Και γι' αυτό, το WorldChampion Jet της SEAJETS είναι εδώ! Ο πρωταθλητής των θαλασσών σε περιμένει, για να σε πάει με ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια, σε πέντε «μαγικά» νησιά της Ελλάδας και να εξερευνήσεις τις ομορφιές τους.

Ταξίδι «φτιαγμένο» για κορυφή

Το WorldChampion Jet είναι ένα «θωρηκτό» με δυο μεγάλες διακρίσεις στο... βιογραφικό του. Από την μία, έχει καταφέρει να βάλει το όνομά του στο σπουδαίο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, για την ταχύτητα του.

Από την άλλη, αναδείχθηκε «Πλοίο της Χρονιάς» από τα διεθνούς κύρους βραβεία «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019». Το συγκεκριμένο βραβείο δόθηκε, αναγνωρίζοντας εκτός από την ταχύτητά του, το μοναδικό σχεδιασμό, τη μοναδική συμπεριφορά και άνεση ταξιδιού που προσφέρει, την καινοτομία, την συνέπεια, αλλά και τη μεγάλη προσφορά του πλοίου στην ελληνική ναυτιλία.

Πιο γρήγορα από ποτέ στους αγαπημένους προορισμούς των Κυκλάδων

Με το WorldChampion Jet της SEAJETS φτάνεις παντού σε χρόνο dt! Σύρος, Μύκονος, Νάξος, Ίος και Σαντορίνη σε περιμένουν. Συγκεκριμένα, όποια ημέρα της εβδομάδας θέλεις - δηλαδή καθημερινά - από τον Πειραιά, και να είσαι:

  • Σύρο σε 1 ώρα και 55 λεπτά
  • Μύκονο σε 2 ώρες και 35 λεπτά
  • Νάξο σε 3 ώρες και 20 λεπτά
  • Ίο σε 4 ώρες ακριβώς
  • Σαντορίνη σε 4 ώρες και 45 λεπτά

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Μεγάλες εκπλήξεις!

Το WorldChampion Jet, πάντως, δεν... επαναπαύεται. Εκτός από την άνεση και την ταχύτητα που προσφέρει, έχει και έναν... άσσο στο μανίκι! Ο λόγος για την γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen τη σεζόν 2003-04 στην Formula 1!

Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου θα βρεις το αυθεντικό αυτό μονοθέσιο που έχει ακουμπήσει ο πιο πετυχημένος Ολλανδός οδηγός της Formula 1 και το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Έτσι, έχεις την ευκαιρία να φωτογραφηθείς με την τρομερή Minardi και να περιηγηθείς στους χώρους του ταχύπλοου, τους οποίους κοσμούν φωτογραφίες από την Formula 1. Η καλύτερη συντροφιά για το ταξίδι σου με το WorldChampion Jet της SEAJETS.

Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως εξυπηρετώντας συνολικά 38 λιμάνια και περισσότερες από 300 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Θεσσαλονίκη και Κρήτη με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και το Αιγαίο.

Ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, φτάνεις στα αγαπημένα σου νησιά πιο γρήγορα από ποτέ.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • www.seajets.gr
  • 210 7107710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider