Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού: Ανοικτό για τη συμμετοχή τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού: Ανοικτό για τη συμμετοχή τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών
tourismos santorini ellada
Ανοικτό για τη συμμετοχή τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εταιρειών. Ποια είναι η διαδικασία.

Αίτηση συμμετοχής στο Μητρώο Παρόχων καλεί να υποβάλουν τους ενδιαφερόμενους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ενισχυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2021-2022, ο ΟΑΕΔ.

Συνολικά χορηγήθηκαν 300.000 επιταγές και ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 30.000.000 ευρώ, ενώ για πρώτη φορά η επιδότηση καταλυμάτων ενισχύεται κατά 20% τον Αύγουστο, ώστε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη των επιχειρήσεων και αυξημένη διαθεσιμότητα κατά την «αιχμή» της περιόδου των διακοπών.

Παράλληλα, επιταχύνεται η αποπληρωμή των παρόχων του προγράμματος, καθώς θα υλοποιηθεί νέα ηλεκτρονική αίτηση αποπληρωμής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2021-2022 θα διαρκέσει 12 μήνες, από 01.08.2021 μέχρι 31.07.2022.

Οι αιτήσεις για τους ενδιαφερόμενους

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από την 24.07.2021 αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet ή ΟΑΕΔ στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/parokhoi-koinonikou-tourismou

Παράλληλα, μέσα από τους οριστικούς πίνακες Δικαιούχων, Ωφελουμένων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων – Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων, καθώς και Αποκλειομένων, του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2021-2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.oaed.gr/koinonikos-toyrismos μπορεί να βρει κανείς εύκολα αν είναι δικαιούχος του προγράμματος, αλλά και να προχωρήσει σε κράτηση σε πάροχο της επιλογής του.

Ο ενδιαφερόμενος επισκέπτεται την υπηρεσία του ΟΑΕΔ για τα Προγράμματα κοινωνικού τουρισμού (ΟΑΕΔ) και πραγματοποιεί «Είσοδο» στην υπηρεσία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider