Τα 10 πολυτελή ξενοδοχεία που λατρεύουν οι celebrities

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα 10 πολυτελή ξενοδοχεία που λατρεύουν οι celebrities
Τα αγαπημένα ξενοδοχεία των celebrities έχουν αστρονομικές τιμές.

Μαγευτικές παραλίες, πολυτέλεια και ιδιωτικότητα είναι μερικά από τα συστατικά που αναζητούν οι διάσημοι για τις τέλειες διακοπές.

Όσο για το που τα βρίσκουν, σύμφωνα με την skyscanner, στα παρακάτω 10 ξενοδοχεία, τα οποία προσελκύουν τους celebrities όπως τα λουλούδια τις μέλισσες, ανεξαρτήτως των αστρονομικών τιμών τους.

Εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα της λίστας το Clarence είναι ένα μοντέρνο 4αστερο boutique hotel το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Δουβλίνου. Οι εσωτερικοί του χώροι φέρουν την υπογραφή Ιρλανδών καλλιτεχνών και κυριαρχούν σε αυτούς οι βαριές κουρτίνες, τα έντονα χρώματα και τα όμορφα, πλούσια χαλιά. Ωστόσο αυτό που κάνει το ξενοδοχείο να αξίζει μια θέση στη λίστα είναι οι ιδιοκτήτες τους: ο Ιρλανδός Bono και ο κιθαρίστας The Edge των U2 οι οποίοι το αγόρασαν το 1992 και το ανακαίνισαν τέσσερα χρόνια αργότερα. 

Αν και το κάθε δωμάτιο έχει τη δική του σφραγίδα, αγαπημένη των celebrities είναι η διώροφη penthouse σουίτα, με ένα super-king-size κρεβάτι. Κι όλα αυτά με δωμάτια που ξεκινούν από 129 και φτάνουν στην περίπτωση της διώροφης σουίτας τα 1.000 ευρώ το βράδυ.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του One and Only Palmilla είναι διακοσμημένα σε παραδοσιακό μεξικάνικο στυλ τύπου χασιέντα ενώ η Villa Cortez του ξενοδοχείου αποτελεί το αγαπημένο κρησφύγετο των celebrities μακριά από τους paparazzi.

Χτισμένη πάνω στο San Jose Del Cabo, διαθέτει τη δική της ιδιωτική παραλία και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, 4 δωμάτια, μια τεράστια πισίνα, γυμναστήριο, σινεμά 12 θέσεων και μπάτλερ επί 24ώρου βάσεως.

Στα «highlights» της διαμονής εδώ είναι ότι ο επισκέπτης μπορεί να πάρει μέρος στη γευσιγνωσία τεκίλας Agua, ενώ η κάβα του ξενοδοχείου ξεπερνά τις 1.500 ετικέτες κρασιών. 

Για το λόγο αυτό άλλωστε το παραθαλάσσιο One & Only Palmilla έχει φιλοξενήσει από το 1956 μέχρι σήμερα θρυλικά ταλέντα όπως τους John Wayne και Bing Crosby. Σε αυτό μάλσιτα πέρασαν τις διακοπές τους ως ερωτευμένο ζευγάρι ο Ashton Kutcher και η Demi Moore.

Οι περισσότεροι επισημαίνουν την καταπληκτική θέα που έχει κανείς από τα δωμάτιά του Park Hyatt.

Με θέα το λιμάνι με τα υπερπολυτελή yachts και την Opera House, το ξενοδοχείο υπόσχεται άνεση και χαλάρωση στις 155 ευρύχωρες σουίτες του οι οποίες μοιάζουν περισσότερο με διαμέρισμα παρά με δωμάτιο ξενοδοχείου.

Για το λόγο αυτό άλλωστε το προτιμούν αστέρες όπως η Rhianna, ο Zac Efron, η Lady Gaga και ο Chris Hemsworth, έχοντας πληρώσει περί τα 1.800 δολάρια την βραδιά. 

 

Το 5άστερο Hassler Roma βρίσκεται στην καρδιά της Ρώμης και έχει ουκ ολίγες φορές αποτελέσει την ιδανική επιλογή για τους διάσημους επισκέπτες της «Αιώνιας Πόλης». Ήταν μάλιστα η επιλογή της οικογένειας Beckham όταν επισκέφθηκαν την ιταλική πρωτεύουσα για τον γάμο του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς το 2006. 

Ειδοποιός διαφορά του συγκεκριμένου καταλύματος είναι η τοποθεσία του: βρίσκεται στην κορυφή των Σκαλινάτα, «scalinata di Trinità dei Monti», σε απόσταση αναπνοής από το Πάνθεον και τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου.

Μεταξύ άλλων, το ξενοδοχείο διαθέτει και το δικό του Michelin εστιατόριο, το Imàgo, το οποιο σερβίρει καθημερινά από την κουζίνα τα πιο εύγεστα risotto και ravioli παρμεζάνας σε όλη τη Ρώμη.

Από το 1923 όπου και άνοιξε τις πόρτες του, το art déco κατάλυμα ονόματι Belmond Copacabana Palace είναι αγαπημένος προορισμός των «rich and famous».

Μια ανάσα μακριά από την Κοπακαμπάνα, το ξενοδοχείο έχει φιλοξενήσει αστέρες όπως οι Helen Mirren, Miley Cyrus, Justin Bieber και Will Smith.

Η penthouse σουίτα στον 6ο όροφο με μαγευτική θέα στην Κόπακαμπάνα, μαρμάρινα μπάνια, μπάτλερ και ιδιωτική πισίνα, θεωρείται το «φιλέτο» του ξενοδοχείου.

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό κρησφύγετο των αστέρων του Χόλυγουντ, το οποίο βρίσκεται έξω από το περιβόητο Sunset Strip.

Στα υπερπολυτελή σεντόνια των κρεβατιών του έχουν κοιμηθεί από το 1963 κι έπειτα κάθε λογής διάσημοι, συγγραφείς, ηθοποιοί, σχεδιαστές μόδας.

Είναι κυρίως πολυαγαπημένο των rock stars όπως οι Red Hot Chilli Peppers, οι Rolling Stones και η Sheryl Crow -ίσως γιατί το προσωπικό του ξενοδοχείου φημίζεται για τη διακριτικότητά του και γιατί οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν και ένα στούντιο ηχογράφησης.

Βέβαια και η τιμή του είναι πολύ πιο προσιτή από τα προηγούμενα με τη διανυκτέρευση σε απλό δωμάτιο να κοστίζει περί τα 400 ευρώ.

Τη χλιδή στο μεγαλείο της θα αντικρύσουν οι επισκέπτες του Burj Al Arab, του μοναδικού ξενοδοχείου 7 αστέρων στον κόσμο.

Η ultimate πολυτέλεια που προσφέρει μαγνητίζει αθλητές, μοντέλα και αστέρες του σινεμά και της μόδας όπως οι Roger Federer, Claudia Schiffer, Gigi Hadid, Selena Gomez και άλλοι.

Τοποθετημένο πάνω σε ένα τεχνητό νησί, απέχει 300 μέτρα από την παραλία Jumeirah και συνδέεται με την ξηρά μέσω της δικής του γέφυρας!

Η διαμονή σε αυτό ωστόσο κοστίζει 1.683 ευρώ τη βραδιά. 

Ένα κόσμημα, ή αλλιώς «bijou», το Hôtel Plaza Athénée έχει θέα στον Πύργο του Άιφελ, και βρίσκεται στην Avenue Montaigne -την καρδιά της Haute Couture- από το 1913.

Πολλοί, μάλιστα, ίσως το έχουν δει στο τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Sex and the City. 

Το πολυτελές κατάλυμα διαθέτει μεταξύ άλλων, το περίφημο σπα Dior Institute, 5 εστιατόρια με γαλλικά γαστρονομικά πιάτα από τον βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin, σεφ Alain Ducasse, και ένα κοκτέιλ μπαρ. 

Πέρα από την Sarah Jessica Parker, το έχουν επισκεφτεί μέσα στα χρόνια αμέτρητοι διάσημοι οι οποίο πληρώνουν περί τα 1.100 ευρώ τη βραδιά για την διαμονή τους σε αυτό

To πολυτελές ξενοδοχείο Lanesborough βρίσκεται στην περιοχή Knightsbridge του Λονδίνου κι έχει θέα το καταπράσινο Hyde Park. 

Έχοντας ανακαινιστεί  την άνοιξη του 2015 υπό τη διαχείριση της Oetker Collection, το εμβληματικό λονδρέζικο ξενοδοχείο είναι στέκι αρκετών διασήμων όπως η Madonna, ο Leonardo DiCaprio και ο Kanye West.

Το απογευματινό τσάι στον χώρο «The Garden Room» του ξενοδοχείου αποτελεί σχεδόν ιεροτελεστία και μια αυθεντική λονδρέζικη εμπειρία για να βάλει κανείς στη βαλίτσα της επιστροφής. Οι ενδιαφερόμενοι βέβαια θα πρέπει να πληρώσουν περί τα 1.040 ευρώ. 

Εκτός από 25 σουίτες του, το Huka Lodge, διαθέτει και το Owner’s Cottage ένα κρυμμένο μέσα στα δέντρα καταφύγιο δίπλα από τους εντυπωσιακούς καταρράκτες Huka.

Αυτή ακριβώς η μαγική τοποθεσία καθιστά το θέρετρο το ιδανικό κρησφύγετο για τους celebrities. Το μαγευτικό αυτό τοπίο, το οποίο κοστίζει περί τα 500 ευρώ τη βραδιά για το απλό δωμάτιο, έχουν επισκεφτεί μεταξύ άλλων οι Kate Winslet, Michael Douglas, Diana Ross!

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

15:54

Σκάνδαλο ρωσικής επιρροής στο Ευρωκοινοβούλιο

15:48

Νετανιάχου: Συμφωνεί να στείλει ισραηλινές αντιπροσωπείες σε Αίγυπτο και Κατάρ για διαπραγματεύσεις

15:44

Παγκρήτια Τράπεζα: Νέο κατάστημα στην Τρίπολη - Ενισχύει το αποτύπωμα της στην Πελοπόννησο

15:40

Η Πιερία και οι κρυμμένοι θησαυροί της

15:29

ΑΑΔΕ - ΣΕΚ: Στην Αθήνα η διεθνής συνάντηση ΑP SMOKE της EUROPOL

15:24

Σάρδη (Energean): Σε πλήρη ανάπτυξη το project αποθήκευσης CO2 στον Πρίνο, πρόβλημα η γραφειοκρατία

15:21

Αυγενάκης: Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα αποκτήσει Ενιαίο Φορέα Διαχείρισης Υδάτων

15:12

Μανουσάκης (ΑΔΜΗΕ): Ενισχύεται η θέση της Ελλάδας μέσω των διεθνών διασυνδέσεων

15:06

ΕΒΕΑ - κατώτατος: Αναγκαία η αύξηση, απαιτούνται όμως παρεμβάσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας

15:04

Κατώτατος μισθός: Η εξειδίκευση από την υπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου

15:02

Η οδοντιατρική περίθαλψη κύριο θύμα της οικονομικής κρίσης - Απογοητευτικά τα στοιχεία

14:56

Ανδρουλάκης: «Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται στο Μαξίμου» - Τη Δευτέρα στον Άρειο Πάγο για τις συνομιλίες τη νύχτα του δυστυχήματος

14:55

Ιntralot: Στα 129,5 εκατ. τα EBITDA το 2023 με ετήσια αύξηση 5,4%

14:52

Τουσκ: Ο πόλεμος δεν είναι πλέον έννοια του παρελθόντος

14:47

«Τουρισμός για όλους»: Έως 8 Απριλίου η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα

14:44

ΥΠΑ: Αυξημένη κατά 15,7% η επιβατική κίνηση τον Φεβρουάριο

14:38

ΗΠΑ: Σε σύμπνοια με τις προβλέψεις ο «αγαπημένος» δείκτης της Fed για τον πληθωρισμό

14:28

Σδούκου: Εντός Απριλίου οι πρώτες αποφάσεις για τις ΑΠΕ

14:23

Εκτοξεύτηκαν τα καθαρά κέρδη της Huawei το 2023 με άνοδο 144%

14:17

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού του μετρό «Αγία Βαρβάρα» το Σάββατοκύριακο

14:07

Nusinersen: Δυνητικό Όφελος σε Βρέφη και Μικρά Παιδιά με μη Καλυπτόμενες Κλινικές Ανάγκες μετά τη Γονιδιακή Θεραπεία

14:06

Χατζηθεοδοσίου: Ναι στην αύξηση του κατώτατου αλλά χωρίς ελάφρυνση βαρών των ΜμΕ ο λογαριασμός δεν βγαίνει

13:45

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητη η ευκολία με την οποία ψεύδεται ο Καραμανλής

13:33

Κορκίδης: Η αύξηση του κατώτατου μισθού διατηρεί τη «ροπή κατανάλωσης» στην αγορά

13:28

Η Ουκρανία χρειάζεται λιγότερα στρατεύματα σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις

13:26

ΓΣΕΕ: Κατώτατος μισθός αναντίστοιχος των αναγκών των εργαζομένων

13:24

Η Sony Pictures Television Ανακοινώνει Σπουδαία Συμφωνία με την ΕΡΤ για την Προβολή Αγαπημένου Κινηματογραφικού και Τηλεοπτικού Περιεχομένου

13:19

Το 1% των πλουσιότερων Αμερικανών κατέχει πάνω από 44 τρισ. δολάρια - «Άλμα» 50% μετά την πανδημία

13:17

NED CLUB: «Το ευρωπαϊκό κενό και οι προκλήσεις της συμμετοχής των γυναικών σε υψηλές διοικητικές θέσεις»

13:16

Μαρινάκης: Πονεμένοι άνθρωποι μπήκαν «ασπίδα» στην πολιτική χυδαιότητα της αριστεράς

gazzetta
gazzetta reader insider insider