Μαρκ Ζούκερμπεργκ για δισεκατομμυριούχους: Κανείς δεν αξίζει να έχει τόσα χρήματα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαρκ Ζούκερμπεργκ για δισεκατομμυριούχους: Κανείς δεν αξίζει να έχει τόσα χρήματα
Ο - δισεκατομμυριούχος - ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ συμφωνεί με την υψηλή φορολόγηση των δισεκατομμυριούχων.

Σε μια κίνηση «έκπληξη» ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ αποφάσισε να δημοσιοποιήσει - σε ζωντανό χρόνο - τη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους της εταιρείας.

Ο Ζούκερμπεργκ αναφέρθηκε σε μια σειρά από θέματα που απασχολούν το κοινό, σχετικά με την εταιρεία, όμως προκάλεσε αίσθηση η αναφορά του στις πολιτικές τοποθετήσεις των υποψήφιων για τις αμερικανικές εκλογές, Μπέρνι Σάντερς και Ελίζαμπεθ Γουόρεν. Συγκεκριμένα, απάντησε στη δήλωση που έκανε ο Μπέρνι Σάντερς πως «οι δισεκατομμυριούχοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν» σχολιάζοντας πως:

«Καταλαβαίνω το σκεπτικό του, δεν ξέρω ποιο είναι το «όριο» χρημάτων, αλλά ως ένα επίπεδο έχει δίκιο, κανείς δεν αξίζει να έχει τόσα πολλά χρήματα», παρότι ο ίδιος έχει περιουσία που ανέρχεται στα 69 δισ. δολάρια, αναφέρει σε δημοσίευμα του το CNBC.

Παράλληλα, σχολίασε και τις δηλώσεις της υποψήφιας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020, Ελίζαμπεθ Γουόρεν πως «το Facebook είναι μία εταιρεία που πρέπει να ' διαλυθεί'». Σε προηγούμενη ομιλία του, ο ιδρυτής της εταιρείας είχε σχολιάσει πως «θα δώσει μάχη αν χρειαστεί» για να μην κινδυνεύσει το Facebook. Όμως στη χθεσινή συνάντηση απάντησε πως δεν θέλει να συνεχίσει με αυτή την κόντρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider