Tο smartphone με την ταχύτερη φόρτιση παγκοσμίως φέρνει η realme στο MWC 2022

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tο smartphone με την ταχύτερη φόρτιση παγκοσμίως φέρνει η realme στο MWC 2022
Ποιες άλλες καινοτομίες θα περιλαμβάνει η σειρά GT που θα κάνει το ντεμπούτο στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας, MWC 2022.

Ένα νέο smartphone, το οποίο θα είναι το ταχύτερο φορτιζόμενο παγκοσμίως αναμένεται να λανσάρει η realme κατά το φετινό Mobile World Congress, μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις τεχνολογίας που πραγματοποιείται την ερχόμενη εβδομάδα στην Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η κινεζική εταιρεία η οποία αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone, κατά το επίσημο event της που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, θα παρουσιάσει τα νέα μοντέλα της premium σειράς GT, το ένα εκ των οποίων (realme GT Pro) θα έχει την πιο γρήγορη φόρτιση που είχε smartphone μέχρι σήμερα. Να θυμίσουμε ότι η κινεζική εταιρεία έχει υπάρξει και στο παρελθόν πρωτοπόρος στην παροχή ταχύτερης και πιο αποτελεσματικής φόρτισης για τους πελάτες της ενώ υπήρξε κι ένα από τα πρώτα brands που παρουσίασε την τεχνολογία φόρτισης 125W.

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της σειράς GT2 – η realme θα παρουσιάσει δύο νέο smartphones, το GT2 και το GT2 Pro. Το realme GT2 Pro, το οποίο παρουσιάστηκε στην Κίνα τον Ιανουάριο είναι το πρώτο κινητό που φέρει τον τελευταίο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 το 2022 καθώς και το πρώτο με αυτόν τον επεξεργαστή που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Πέρα από τον επεξεργαστή και την μπαταρία το realme GT 2 Pro θα έρθει και με τρεις παγκόσμιες καινοτομίες: ένα κάλυμα στην πίσω όψη από βιοπολυμερές υλικό, μια ευρεία κάμερα 150° και το IFC (Innovation Forward Communications) της realme (η πρώτη εναλλαγή κεραίας HyperSmart ευρείας ζώνης στον κόσμο, ενισχυτή Wi-Fi και 360° NFC) που εξασφαλίζουν μοναδική εμπειρία για τους χρήστες όλου του κόσμου.

Η εταιρεία η οποία μόλις πρόσφατα σύστησε στο ελληνικό κοινό τα τρία νέα μοντέλα της σειράς realme 9 Pro series έχει ανακοινώσει ότι επενδύσει το 70% των πόρων της στο τμήμα Έρευνας κι Ανάπτυξης, με στόχο να δημιουργήσει νέες καινοτόμες τεχνολογίες για τις premium συσκευές της, με την τεχνολογία φόρτισης να αποτελεί μια από αυτές. Στόχος της είναι να μπει δυναμικά και στην high-end κατηγορία κινητών πετυχαίνοντας ακόμα μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στο ευρωπαικό κοινό. Σημειωτέον ότι η realme μέσα σε διάστημα τριών ετών κατάφερε να αγγίξει πωλήσεις 100 εκατομμυρίων και να γίνει ένα από τα 6 κορυφαία brands. «Η αδιάκοπη αναζήτηση τεχνολογικών και σχεδιαστικών καινοτομιών ήταν πάντα οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ταχείας ανάπτυξης της realme» έχει αναφέρει χαρακτηριστικά στο παρελθόν ο Sky Li, CEO της realme.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Διευρύνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά η realme - Όλα τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς realme 9 Pro Series

Η νέα ναυαρχίδα της realme, realme GT, έφτασε στην Ελλάδα - Τιμή και χαρακτηριστικά

To realme 8i μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα

gazzetta
gazzetta reader insider insider