Εργαστείτε και εκφραστείτε χωρίς όρια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εργαστείτε και εκφραστείτε χωρίς όρια
Αποκτήστε κορυφαίους εκτυπωτές Canon: Τώρα με επιπλέον 3ετή Εγγύηση χωρίς εξτρά χρέωση!

Πολλοί λόγοι συντρέχουν για την αγορά ενός νέου εκτυπωτή: η νέα σχολική χρονιά, το νέο υβριδικό περιβάλλον εργασίας, η ανάγκη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας. Οποιαδήποτε και αν είναι η ιδιαίτερη ανάγκη που κάνει επιτακτική την αγορά ενός νέου εκτυπωτή, η καλύτερη λύση προέρχεται από την Canon!

ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ CANON που ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021, μπορείτε να προμηθευτείτε ένα από τα πολυάριθμα μοντέλα κορυφαίων εκτυπωτών της Canon, από τις πολυβραβευμένες σειρές PIXMA G, i-SENSYS και MAXIFY και αυτομάτως να αποκτήσετε επιπλέον 3ετή Εγγύηση στα προϊόντα σας, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση!

Το μόνο που θα κάνετε είναι 3 απλά βήματα:

1. Επιλέξτε το μοντέλο της επιθυμίας σας, από τη λίστα που θα βρείτε εδώ: https://www.canon.gr/officewarrantypromotion/
2. Αγοράστε το προϊόν σας μέσα από το δίκτυο των επίσημων αντιπροσώπων της Canon.
3. Εγγραφείτε για να δηλώσετε την αγορά σας και να ζητήσετε την επέκταση εγγύησης που δικαιούστε.

....
Σειρά εκτυπωτών MAXIFY

ΓΙΑ OIKIAKA ΓΡΑΦΕΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ

Στην εποχή μας έχουμε πλέον την επιλογή να εργαζόμαστε από την άνεση του σπιτιού μας, για να παραμένουμε ασφαλείας αλλά παράλληλα αποδοτικοί και συνδεδεμένοι με όλον τον κόσμο. Η ανάγκη για παραγωγική εργασία μπορεί να συνδυαστεί με την κάλυψη των προσωπικών αλλά και οικογενειακών μας αναγκών για γρήγορη, ποιοτική και οικονομική εκτύπωση μέσα από τις σειρές PIXMA G και MAXIFY που διακρίνονται από μια σειρά σημαντικών προτερημάτων:

Υψηλές επιδόσεις – Η άρτια τεχνολογία σε συνδυασμό με τα γνήσια μελάνια Canon προσφέρουν σταθερά υψηλή ποιότητα, εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις και χαμηλό κόστος ανά σελίδα.

Ενσωματωμένες δεξαμενές μελανιού - Οι δεξαμενές μελανιού είναι ενσωματωμένες στην μπροστινή πλευρά, για να παρακολουθείτε εύκολα τα επίπεδα μελανιού. Οι εύχρηστες φιάλες που δεν χρειάζονται πίεση διευκολύνουν την αναπλήρωση μελανιού και διαθέτουν ακροφύσια τύπου μοναδικού κλειδιού, που διασφαλίζουν ότι κάθε φιάλη μελανιού μπορεί να αναπληρώσει μόνο την αντίστοιχη δεξαμενή.

Τεχνολογία MegaTank με εύκολη αναπλήρωση – Τα μοντέλα τεχνολογίας MegaTank προσφέρουν ασύγκριτη οικονομία αναλωσίμων, με δυνατότητα εκτύπωσης χιλιάδων σελίδων με ένα μόνο σετ μελανιών. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πάντα ποιοτικές εκτυπώσεις με υψηλή ταχύτητα και εκπληκτικές αποδόσεις που διατηρούν το κόστος στο ελάχιστο.

Ο χρόνος είναι χρήμα - Εκτυπώστε με υψηλή ταχύτητα με μαύρο μελάνι τύπου pigment, για απόλυτα ευκρινές κείμενο και έγχρωμα μελάνια που παρέχουν ζωντανές έγχρωμες φωτογραφίες.

Συνδεθείτε εύκολα - Εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή και σύνδεση στο cloud μέσω της εφαρμογής Canon PRINT και του PIXMA Cloud Link, και εκτύπωση απευθείας από έξυπνες συσκευές μέσω AirPrint (iOS) και Mopria (Android).

Ακόμη περισσότερα για το γραφείο – Τα μοντέλα MAXIFY καλύπτουν μεγαλύτερες επαγγελματικές απαιτήσεις, περιλαμβάνοντας μια γκάμα από απλούς εκτυπωτές μέχρι πολυμηχανήματα με λειτουργίες αντιγραφής, σάρωσης και φαξ.

Σειρά εκτυπωτών Canon i-SENSYS

ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Η σειρά εκτυπωτών τεχνολογίας laser, i-SENSYS παράγει εκτυπώσεις με σταθερά υψηλή ποιότητα, πολύ υψηλή ταχύτητα – ειδικά στην αναπαραγωγή αντιτύπων και υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας. Τα μοντέλα της σειράς διακρίνονται για τη στιβαρή κατασκευή τους, ενώ ενσωματώνονται αρμονικά σε επαγγελματικά γραφεία και ομάδες εργασίας.

ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ - Είναι ιδανική επιλογή για άτομα ή μικρές ομάδες εργασίας, για το σπίτι ή και το γραφείο και καλύπτουν μια ευρεία γκάμα χρηστικών περιπτώσεων, από σπουδαστές, δικηγόρους, γιατρούς, αρχιτέκτονες και κάθε ελεύθερο επαγγελματία αλλά και εργαζόμενο σε επιχείρηση.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - Σχεδιασμένοι για το γραφείο ή το σπίτι, οι εκτυπωτές τεχνολογίας λέιζερ βελτιώνουν τις ταχύτητες εκτύπωσης, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Η σειρά Canon i-SENSYS αποτελείται από εκτυπωτές λέιζερ για μονόχρωμη εκτύπωση, καθώς και έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ.

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΕΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ - Ανησυχείτε για τον χώρο; Η σειρά των οικιακών εκτυπωτών λέιζερ της Canon αποτελείται από μοντέλα μικρού μεγέθους τα οποία δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα φειδωλά στην κατανάλωση ρεύματος και αναλωσίμων, κάτι εξαιρετικά σημαντικό στις μέρες μας.

Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις της προωθητικής ενέργειας της Canon, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://tinyurl.com/h284as57

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider