Τεχνολογία
05-04-2019 | 13:37

Το moto z3 της Motorola το πρώτο smartphone που συνδέθηκε σε 5G

Μοιράσου το
Το moto z3 της Motorola το πρώτο smartphone που συνδέθηκε σε 5G

Πριν από 46 χρόνια, στις 3 Απριλίου η Motorola σύστησε στο ευρύ κοινό το κινητό τηλέφωνο το Motorola DynaTAC 8000X από το οποίο και πραγματοποιήθηκε η πρώτη λήση στην ιστορία. Στις 3 Απριλίου 2019, αποφάσισε να καινοτομήσει ξανά  συστήνοντας στο ευρύ κοινό το moto z3 σε συνδυασμό με το 5G moto modTM, δηλαδή το πρώτο smartphone διαθέσιμο σε καταναλωτές στην ιστορία που συνδέθηκε με 5G όταν η Verizon άνοιξε το 5G Ultra Wideband δίκτυό της.

«Το κάναμε ξανά. Με το πρωτοποριακό πνεύμα που εξακολουθεί να υπάρχει στην εταιρεία, η Motorola ξαναγράφει ιστορία ως η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία έξυπνων κινητών που συνδέει τους καταναλωτές στο 5G δίκτυο» αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δελτίο Tύπου της εταιρείας. 

Όπως και το Motorola DynaTAC 8000X έφερε επανάσταση στην κινητή επικοινωνία το 1973, έτσι και το 5G αναμένεται να μεταμορφώσει την κινητή τεχνολογία έτσι τουλάχιστον όπως την ξέρουμε σήμερα. Με πολύ μικρότερο latency με υψηλότερο εύρος ζώνης και ταχύτητες έως και 10 φορές μεγαλύτερες από την υπάρχουσα ασύρματη τεχνολογία, τα δίκτυα 5G θα ενισχύσουν τη συνδεσιμότητα της κινητής τηλεφωνίας και θα βελτιώσουν ριζικά την εμπειρία των smartphone.

Πλέον, όπως διευκρινίζει η εταιρεία οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο 5G της Verizon και να απολαύσουν ταχύτερη και ομαλότερη εμπειρία χρήσης smartphone, απλώς προσθέτοντας ένα 5G moto modTM στο moto z3.

Η απρόσκοπτη ζωντανή ροή 4K βίντεο, η χωρίς προβλήματα βίντεοκλήση, τα παιχνίδια χωρίς καθυστέρηση και οι εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας ακόμα και οι ταχύτερες ταχύτητες λήψεις είναι μόνο λίγα από τα πολλά που θα μπορείτε να κάνετε με το moto z3 και 5G moto modTM όταν θα συνδέεται στο δίκτυο 5G Ultra Wideband της Verizon.

 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.