Κατρακυλά η κεφαλαιοποίηση της Apple – Την πέρασε και η Amazon

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κατρακυλά η κεφαλαιοποίηση της Apple – Την πέρασε και η Amazon
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η Apple έχασε μια ακόμη θέση στην κατάταξη των εταιρειών με τη μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση και βρέθηκε τρίτη, πίσω όχι μόνο από τη Microsoft αλλά και από την Amazon.

Η Apple έχασε μια ακόμη θέση στην κατάταξη των εταιρειών με τη μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση και βρέθηκε τρίτη, πίσω όχι μόνο από τη Microsoft αλλά και από την Amazon.

Η εταιρεία ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της Πέμπτης με αξία στα 829 δισ. δολάρια, πίσω από την Microsoft (838,3 δισ. δολάρια) και την Amazon (830,9 δισ. δολάρια).

Η μετοχή του τεχνολογικού κολοσσού του Κουπερτίνο υποχώρησε 1,1%, ενώ της Microsoft είχε κέρδη 0,6% και της Amazon 1,9%.

Οι τρεις εταιρείες «διαγωνίζονται» τις τελευταίες εβδομάδες για την πρωτιά, μετά από χρόνια κυριαρχίας της Apple.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η ανησυχία των επενδυτών για την ικανότητα της Apple να διατηρήσει τη ζήτηση των iPhone στα συνηθισμένα υψηλά επίπεδα, έχει πλήξει τη μετοχή της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πράσινα τιμολόγια: Διττή εικόνα στις χρεώσεις Αυγούστου με την μέση τιμή στα 18,8 λεπτά/kWh – Αύξηση 8% από μήνα σε μήνα

Ανάγκη πακέτων στήριξης παραγωγών για να συνεχίσουν μετά από φυσικές καταστροφές

Πυρκαγιές: Γιατί οι φωτιές γίνονται όλο και πιο ανεξέλεγκτες στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider