Κοινωνικός Τουρισμός: 14.871 πήγαν διακοπές τον Μάιο με voucher της ΔΥΠΑ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κοινωνικός Τουρισμός: 14.871 πήγαν διακοπές τον Μάιο με voucher της ΔΥΠΑ
Συνολικά 14.871 επιταγές κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα της χώρας τον Μάιο, τον προτελευταίο μήνα του προγράμματος για την περίοδο 2024-25.

Συνολικά 14.871 επιταγές κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα της χώρας τον Μάιο, τον προτελευταίο μήνα του προγράμματος για την περίοδο 2024-25. Ως δημοφιλέστερος προορισμός αναδείχτηκε η Εύβοια, ενώ ακολουθούν η Μαγνησία και η Αργολίδα.

Ενδεικτικά, οι 10 περιφερειακές ενότητες με τον μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιημένων επιταγών κατά το διάστημα 1-31 Μαΐου:

Οι διακοπές μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 30 Ιουνίου 2025.

Οι δικαιούχοι-ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε κατάλυμα που επιλέγουν από το Μητρώο Παρόχων, κατόπιν απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο, με μικρή ιδιωτική συμμετοχή. Για διαμονή σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και Σάμο, είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις δωρεάν, ενώ για διαμονή σε Β. Εύβοια, Έβρο και Θεσσαλία (εκτός Σποράδων), έως 12 διανυκτερεύσεις δωρεάν.

Εκτός από τη διαμονή σε καταλύματα επιδοτούνται και ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Η συμμετοχή των δικαιούχων-ωφελουμένων ανέρχεται σε 25%, ενώ για ΑμεΑ τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια διατίθενται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τουρισμός: Κενά δωμάτια και προσφορές τον Αύγουστο

«Φρενάρουν» οι φετινές αυξήσεις μισθών σε Ελλάδα και Ευρωζώνη - Πού θα διαμορφωθούν

«Ήλιος»: Μεγαλώνει το χάσμα στις συντάξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα - Στα 252 ευρώ η «ψαλίδα» μεταξύ ανδρών και γυναικών

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider