Γενική αργία την Τρίτη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γενική αργία την Τρίτη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
Κηρύσσεται αργία παντού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Τελικώς κηρύσσεται ως αργία παντού, η αυριανή ημέρα (Τρίτη 25 Ιανουαρίου) σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, λίγη ώρα αφότου το υπουργείο Εσωτερικών είχε ανακοινώσει ένα ευρύτερο πλάνο τηλεργασίας για το Δημόσιο.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι σε εξέλιξη είναι ευρεία κινητοποίηση του στρατού και δυνάμεων για την Αττική Οδό και τονίζουν πως η επιχείρηση απεγκλωβισμού γίνεται από έξι σημεία.

«Το μέλημά μας είναι πώς θα βγάλουμε τον κόσμο από την Αττική Οδό», αναφέρουν ενώ στις 20:00 θα κάνει δηλώσεις ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.

Νωρίτερα, όπως ανέφερε το insider.gr, το υπουργείο Εσωτερικών είχε ανακοινώσει πως με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των οδηγιών που παρέχονται από τις υπηρεσίες της πολιτικής προστασίας, οι οποίες κατά κύριο λόγο συνιστούν την αποφυγή μετακινήσεων, ειδικώς για την Τρίτη, 25η/1/2022 επισημαίνει ότι η λειτουργία των Δημόσιων Υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεργασίας από τους υπαλλήλους, των οποίων η φύση των καθηκόντων επιτρέπει την εξ αποστάσεως άσκησή τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider