Προσλήψεις πτυχιούχων και τεχνιτών από τα Ελληνικά Πετρέλαια και τον ΔΕΔΔΗΕ

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσλήψεις πτυχιούχων και τεχνιτών από τα Ελληνικά Πετρέλαια και τον ΔΕΔΔΗΕ
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων υποβάλλονται ηλεκτρονικά.

Ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια για τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις του σε Ασπρόπυργο και Θεσσαλονίκη αναζητά να προσλάβει 10 άτομα στις ειδικότητες: Χειριοτές Λειτουργίας (μία θέση), Δοκιμαστές Χημείου (2 θέσεις), Πλοιάρχους Υπεύθυνους Προβλήτα (3 θέσεις) και Πυροσβέστες Οδηγούς (4 θέσεις).

Οι υποψήφιοι, που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα / προϋποθέσεις της προκήρυξης, θα υποβληθούν σε τεστ ικανοτήτων και Αγγλικής γλώσσας.

Θα απασχοληθούν σε πρόγραμμα εναλλασσόμενης 24ωρης βάρδιας, ενώ κατά τη δοκιμαστική περίοδο ενός έτους θα εκπαιδευτούν κατάλληλα, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν επαρκώς στα καθήκοντα της θέσης για την οποία προσλήφθηκαν.

Η εντοπιότητα (μόνιμος κάτοικος όμορων Δήμων των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου και Ελευσίνας) θεωρείται συγκριτικό πλεονέκτημα. Η εντοπιότητα θα αποδεικνύεται κατά τη διαδικασία της πρόσληψης με την προσκόμιση βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας από τον όμορο Δήμο, πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από τον όμορο Δήμο, λογαριασμού παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας ή τηλεπικοινωνίας και αντίγραφου φορολογικής δήλωσης.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις καλούνται:

  • Nα συμπληρώσουν και να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση πρόσληψης, αφού πρώτα κάνουν ΣΥΝΔΕΣΗ / ΕΓΓΡΑΦΗ στο σύστημα.
  • Να συμπληρώσουν τα υποχρεωτικά πεδία με την ένδειξη του αστερίσκου (*).
  • Να επισυνάψουν ηλεκτρονικά και μόνο, όλα τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα απαραίτητα προσόντα / προϋποθέσεις, καθώς και την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους άρρενες υποψήφιους, σε ψηφιακή μορφή.

Αιτήσεις που θα υποβάλλονται με άλλο τρόπο εκτός του ηλεκτρονικού δε θα γίνονται αποδεκτές. Καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης για όλες τις ειδικότητες είναι η Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

57 προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (διάρκειας 8 μηνών), συνολικά 57 νέων υπαλλήλων θα προχωρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Η επιχείρηση θα προσλάβει κυρίως Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους, Ηλεκτροτεχνίτες Δικτύων και Οδηγούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Κέρκυρα, Σπάρτη και Λαμία, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων του.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων και τα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΑΣΕΠ: Πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις για 115 θέσεις μονίμων στο υπουργείο Οικονομικών και 144 στα ΚΕΠ

ΑΣΕΠ: 1.000 προσλήψεις μονίμων μέχρι το καλοκαίρι- Διαγωνισμοί σε υπουργεία, πανεπιστήμια, οργανισμούς και φυλακές

gazzetta
gazzetta reader insider insider