Συλλυπητήρια από την Εθνική Τράπεζα για την απώλεια του Γ. Κωστόπουλου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συλλυπητήρια από την Εθνική Τράπεζα για την απώλεια του Γ. Κωστόπουλου
Η διοίκηση της ΕΤΕ πραγματοποίησε δωρεά 10.000 ευρώ στο Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστόπουλου.

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Γιάννη Κωστόπουλου εξέδωσε η Εθνική Τράπεζα, χαρακτηρίζοντας τον εκλιπόντα ως «κορυφαίο Έλληνα τραπεζίτη, με καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του εγχώριου τραπεζικού μας συστήματος».

Σύμφωνα με τη διοίκηση της ΕΤΕ, «ο Γιάννης Κωστόπουλος ήταν ένας διακεκριμένος άνθρωπος, ένα φωτεινό πρότυπο τραπεζικού ηγέτη, που έθετε πάντα ως προτεραιότητα τη συνεχή δημιουργία και την πρόοδο, συνδέοντας την επιχειρηματική του δραστηριότητα με το εθνικό συμφέρον και την κοινωνική προσφορά.

Το μέγεθος και η επιτυχία του Ομίλου που ηγήθηκε και μεγάλωσε πολλαπλασιάζοντας τις δυνάμεις του, επιβεβαιώνουν την ευφυία και τη διορατικότητα που τον χαρακτήριζαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και όλους τους οικείους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας αποφάσισε να δωρίσει στο Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστόπουλου το ποσό των €10,000 στη μνήμη του εκλιπόντος» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΤΕ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider