«Εξοικονομώ-Αυτονομώ»: 3.611 αιτήσεις εντάχθηκαν στο πρόγραμμα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Εξοικονομώ-Αυτονομώ»: 3.611 αιτήσεις εντάχθηκαν στο πρόγραμμα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» συνεχίστηκε τη Δευτέρα με το άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η πλατφόρμα έκλεισε στις 10.20 το πρωί. Υποβλήθηκαν 7.922 αιτήσεις, εκ των οποίων εγκρίθηκαν οι 3.611, δεσμεύοντας ποσό 77,17 εκατ. ευρώ. Η μέση επιχορήγηση ανά εγκριθείσα αίτηση ανήλθε σε 21.370 ευρώ.

Το πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ με τη συγχρηματοδότηση Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, ολοκληρώθηκε για μεμονωμένες κατοικίες και συνεχίζεται την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021, με το άνοιγμα της πλατφόρμας για Πολυκατοικίες (Τύπος Α & Β) σε όλη την επικράτεια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το σχέδιο της κυβέρνησης για τη στέγη: Περισσότερα σπίτια, όχι μόνο επιδόματα το 2026

Λειψυδρία 2026: 771 εκατ. κυβικά νερού, αλλά δεν αρκούν – Πού είναι το πρόβλημα

Τα 3 νέα pass του Ιουνίου και το έκτακτο επίδομα για τις οικογένειες με παιδιά

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider