Tην Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 θα καταβληθεί η 2η διμηνιαία δόση του επιδόματος παιδιού για το 2020 (για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο).
Όπως καθιερωμένα συμβαίνει πριν από κάθε πληρωμή, ο ΟΠΕΚΑ θα κλείσει προσωρινά την ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το επίδομα, την Πέμπτη 14/05/2020 τα μεσάνυχτα (ώρα 00.00΄).
Μετά τα μεσάνυχτα (ώρα 00.00΄) της 14ης Μαΐου η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και καταβολή της 2ης διμηνιαίας δόσης για το 2020.
Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις.
Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους ότι για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού θα πρέπει η αίτηση να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Η αίτηση που έχει αποθηκευθεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.



