500.000 χειρουργικές μάσκες προσφέρουν η Fraport και ο Κοπελούζος

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
500.000 χειρουργικές μάσκες προσφέρουν η Fraport και ο Κοπελούζος
Η δωρεά καλύφθηκε ισόποσα από τους δυο οργανισμούς.

Σε δωρεά 500.000 χειρουργικών μασκών για την ενίσχυση του συστήματος υγείας με αναγκαίο ιατρικό υλικό για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid -19 προχώρησαν η Fraport Greece και ο Όμιλος Κοπελούζου.

«Σύσσωμο το προσωπικό και η διοίκηση της Fraport Greece και του Ομίλου Κοπελούζου, απευθύνουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο σύνολο των εργαζομένων στους τομείς της Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η δωρεά καλύφθηκε ισόποσα από τους δυο οργανισμούς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τουρισμός: Υψηλές πληρότητες αλλά με αστερίσκους για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Η επέλαση της Τεχνητής Νοημοσύνης αυξάνει το άγχος των εργαζομένων - Ένας στους δύο φοβάται ότι μπορεί να αντικατασταθεί

Η αργία της 25ης Μαρτίου φέρνει νωρίτερα την καταβολή των συντάξεων Απριλίου

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider