INSIDE OUT

Το άγχος των υπουργών και το επαναστατικό μπλουζάκι

07-05-2021 | 07:50
Μοιράσου το

Καλέ παιδιά μην τσακώνεστε ποιος την είχε πρώτος την ιδέα για τις πατέντες. Είπε εκεί μία μπουρδίτσα ο Αλέξης που δεν του βγαίνουν τώρα τελευταία καλές εμπνεύσεις -μία με το ξεστοκάρισμα και τώρα με τις πατέντες- και άστραψε και βρόντηξε το Μαξίμου. Δεν έχει και τόση σημασία. Ποιου η γνώμη μετράει είναι το θέμα. Και αν δεν το έπαιρνε πάνω του ο Μπάιντεν όχι πατέντες για τα εμβόλια αλλά ούτε συνταγές για μουστοκούλουρα δεν θα μοιραζόταν κανείς...

Πω πω, είπα μουστοκούλουρα και μου μύρισαν. Και κακώς γιατί τι να σας πω, πολύ φαγητό όλες αυτές τις μέρες. Και από ότι είδα στις εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά λίγη επαναστατική γυμναστική την χρειαζόσαστε σύντροφοι τώρα που βγήκανε τα κοντομάνικα. Όσο για τις κακές γλώσσες που έχουν φαγωθεί με το Boss μπλουζάκι που φόρεσε στην πορεία ο Αλέξης -και μπλε μάλιστα-  ένα έχω να πω. Ντροπή! Τι να έκανε; Το άνοιγμα προς το κέντρο θέλει θυσίες... Βλέπει και τη Φώφη που είναι συνέχεια σινιέ και πρέπει να καλύψει έδαφος.

Τσίπρας

Ο Γιάννης (των τραπεζών) και ο Κυριάκος (ο ψηφιακός) παρουσίασαν στον Κυριάκο (του Μαξίμου) την πλατφόρμα Know Your Customer που τελειώνει την πολλή χαρτούρα με τις τράπεζες. Είναι πράγματι σημαντικό που η χώρα προχωρά με γρήγορα βήματα στην ψηφιακή εποχή και τον εκσυγχρονισμό. Αυτό το παραδέχονται όλοι. Η τεχνολογία έχει πολλά καλά, αλλά διευκολύνει προς κάθε κατεύθυνση. Και τώρα σε λίγο καιρό που όπως λένε τα άστρα θα αρχίσουν και τα ραβασάκια προς οφειλέτες για τους πλειστηριασμούς, εκεί να δείτε ευκολία... Άτιμο timing...

Πυθία μπορεί να είμαι, αλλά με το άγχος ορισμένων υπουργών που με ρωτούν κάθε λίγο και λιγάκι αν θα γίνει ανασχηματισμός μέχρι Ιούνιο-Ιούλιο δεν την παλεύω. Ήμαρτον! Ποιοι αγχώνονται; Ε, οι συνήθεις πρωταγωνιστές των σεναρίων... Αλλά και 2-3 που δεν καλοβλέπουν αναδόμηση.

Σε αυτό το κλίμα παρασύρουν και κάποιους άλλους που σκέφτονται να ξανα-ανακοινώσουν δράσεις ή έργα για δεύτερη ή τρίτη φορά... Ιδιαίτερα στις περιφέρειές τους. Σου λέει πανδημία είχαμε, καραντίνα, ποιος πρόσεχε; Και άλλοι έχουν βγάλει πρόγραμμα να εκδράμουν στην επαρχία τους καλού κακού όλα σχεδόν τα επόμενα Σαββατοκύριακα.

Είπα εκδρομή και θυμήθηκα. Ξέρετε ποιος τουρισμός ανθεί αυτή την περίοδο; Ο εμβολιακός! Μάλιστα! Σε αναζήτησή άλλου εμβολίου οι αρνητές της AstraZeneca γυρίζουν όλη την Ελλάδα. Όπου μπορείτε να φανταστείτε. Και όχι κοντά... Από την Αθήνα στα Δωδεκάνησα έκλεισαν κάποιοι! 

Τέλος πάντων, αυτά για σήμερα
Σας φιλώ
Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.