BACKSTORY

Lidl: Το «σκάνδαλο» διαρκείας και τα στραβά μάτια(;) - Ο Μυλωνάς έβαλε δύσκολα στον Κυριάκο - Alpha: τριπλό σήμα...

24-11-2022 | 07:09
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Lidl: Το «σκάνδαλο» διαρκείας και τα στραβά μάτια(;) - Ο Μυλωνάς έβαλε δύσκολα στον Κυριάκο - Alpha: τριπλό σήμα... - Το ραντεβού της Νέας Υόρκης

Η απίστευτη ανοχή στις παρατυπίες της Lidl

Ως γνωστόν στις 19 Νοεμβρίου έληξε η προθεσμία δημοσίευσης οικονομικών καταστάσεων στο ΓΕΜΗ μετά από παράταση λες και ζούμε ημέρες κορoνοϊού και χρειάζεται να φτάσουμε στο τέλος του 2022 για να μάθουμε τα αποτελέσματα του 2021. Έτσι υποθέτουμε ότι στις 29 του μήνα (μιας και δίνεται και 10 ημέρες τράτο με υπενθυμιστικό μήνυμα) θα έχουμε αναστολή καταχώρησης σε όλους όσοι δεν ανταποκριθούν, δηλαδή δεν θα μπορούν να δημοσιεύσουν τίποτα νέο μέχρι να κλείσουν την εκκρεμότητα δημοσίευσης οικονομικών στοιχείων.

Μεταξύ των εταιριών που δεν έχουν δημοσιεύσει οικονομικά στοιχεία είναι η περίφημη LIDL Hellas, έπρεπε να το κάνει και τα προηγούμενα χρόνια και συγκεκριμένα από το 2017 καθώς είναι ΟΕ με εταίρους που έχουν περιορισμένη ευθύνη καθώς είναι νομικά πρόσωπα αλλά και καμία 35αριά εταιρίες γύρω γύρω που σε απλά ελληνικά σημαίνει και ενοποιημένος ισολογισμός και με ορισμό ορκωτού ελεγκτή λόγω μεγέθους καθώς η εταιρία έχει κεφάλαιο 174 εκατ. ευρώ περίπου. Μάλιστα η παράταση που δόθηκε δεν αφορά στις ΟΕ και άρα η Lidl θα έπρεπε να δημοσιεύσει στοιχεία στις 30 Σεπτεμβρίου.

Και εδώ προκύπτει η απορία. Γιατί η LIDL δεν έχει μπει σε αναστολή καταχώρισης. Γιατί να φαίνεται σαν κάνει τα στραβά μάτια ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης που κατά τα άλλα εχει πράγματι δειξει ότι τον ενδιαφέρει η νομιμότητα; Ποια ποινή έχει επιβληθεί στη LIDL για το γεγονός ότι δεν δημοσιεύει εδώ και πέντε χρόνια οικονομικές καταστάσεις; Βέβαια οι ίδιοι λένε -στο προφορικό βεβαίως- ότι δεν υποχρεούνται. Όμως οι διατάξεις είναι σαφείς.

Το «καλύτερο» όμως είναι ότι το ΓΕΜΗ δεν έχει στείλει αυτοματοποιημένα μηνύματα ή και μη αυτοματοποιημένα στις ΟΕ σε αντίθεση με τις άλλες εταιρίες που τους δίνει τη δεκαήμερη προθεσμία να συμμορφωθούν πριν προχωρήσει σε αναστολή καταχώρισης. Έτσι δεν μπορεί να εφαρμοστεί η προθεσμία των δέκα ημερών και αφού δεν εφαρμόζεται δεν μπορεί να γίνει αναστολή καταχώρισης. Εγώ είμαι ωστόσο καλόπιστος άνθρωπος και δεν πιστεύω τις κακές γλώσσες που λένε ότι όλο αυτό γίνεται για να εξυπηρετηθεί η LIDL άσχετα αν εδώ και τριάμιση χρόνια και με αυτή την κυβέρνηση και ηγεσία του υπουργείου η εταιρία δεν ενοχλήθηκε καθόλου για τα ζητήματα των οικονομικών καταστάσεων…

Πάντως από τα μόνα στοιχεία που δημοσιεύονται (τροποποιήσεις καταστατικού) διαπιστώσαμε ότι στις 24 Νοεμβρίου 2021 ανακλήθηκε η εταιρία Lidl Hellas GmbH από τη θέση του εταίρου της εταιρίας Λίντλ Ελλάς & Σια Ο.Ε. και τέθηκε (αντί αυτής) ως εταίρος της εταιρίας Λίντλ Ελλάς & Σια Ο.Ε., η εταιρία QRF-International GmbH. Ο νέος εταίρος έχει έδρα τη Γερμανία είναι διασυνδεδεμένος με την LIDL και έχει ως νόμιμο εκπρόσωπο από τις 25 Ιουλίου 2022 των εκ Κύπρου ορμώμενο Χρυσοβαλάντη Σοκολάκη. Μια απορία όσο να είναι την έχουμε για την αντικατάσταση εταίρου και είναι θέμα χρόνου να τη λύσουμε.

Μέχρι τότε σας παραθέτουμε το πλέγμα των εταιριών και των νομίμων εκπροσώπων γύρω από το μέτοχο της ελληνικής ΟΕ LIDL και αν βγάλετε άκρη ειδοποιήστε μας.

ΥΓ: αυτά τα ολίγα προς το παρόν ως απορίες σε σχέση τουλάχιστον με τη διαρκή σκανδαλώδη ανοχή και ασυλία διαρκείας…

ΕΤΕ: Αν είναι δυνατόν…

Είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός της χώρας που οργώνει την Ελλάδα προσπαθώντας να δικαιολογήσει τους πλειστηριασμούς και η Εθνική Τράπεζα που εμπνεύστηκε και εκτέλεσε τον πιο πολύκροτο πλειστηριασμό των τελευταίων ημερών να μην έχει νιώσει την ανάγκη να πει δυο λέξεις. Να εξηγήσει πως και γιατί;

Kαι είναι δυνατόν ο περίλαμπρος manager Paul Μυλωνάς- η Εθνική άλλωστε βρέθηκε στο επίκεντρο- την ώρα που ο πρωθυπουργός προσπαθεί να καλύψει την πολιτική πτυχή του θέματος, ο ίδιος να βρίσκεται στη Βόρεια Μακεδονία- σαν να μην τρέχει τίποτα- και να βάζει θεμέλια με το μιστρί, αναγγέλοντας ανέγερση νέου ιδιόκτητου κτήριο για τη Stopanska Βanka. Για όσους δεν την γνωρίζουν είναι από τα ελάχιστα assets που κατάφερε να διατηρήσει ο κ. Μυλωνάς στο εξωτερικό κατόπιν "δυνατών" διαπραγματεύσεων με την τρόϊκα. Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα είναι προφανής: Nαι είναι δυνατόν!

Pancreta Bank: Καινούρια ανθρωπογεωγραφία;

Mε ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς ακούω πως προχωρούν και θα συνεχίσουν να προχωρούν πλέον οι διαδικασίες από την πλευρά της Παγκρήτιας για την απορρόφηση των εργασιών της HSBC, project στο οποίο οι νέοι μέτοχοι της τράπεζας δίνουν μεγάλη έμφαση. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις ασχολούνται ακόμη και προσωπικά με το θέμα καθώς η τράπεζα μεγαλώνει.

Δεδομένου μάλιστα του εξαιρετικά υψηλού επιπέδου των στελεχών της HSBC, - άλλωστε αυτό ήταν μεταξύ άλλων και το concept της απορρόφησης (μεγέθη και ανθρώπινοι πόροι)- ήδη φαίνεται πως σχεδιάζεται η όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίησή των στελεχών αυτών στις αντίστοιχες διευθυντικές θέσεις της νέας μεγάλης τράπεζας που θα δημιουργηθεί.

Ας δούμε μερικές περιπτώσεις. Στέλεχος πολύπειρο στον τομέα των human resources θεωρείται η κα Τζέλλα Βικτωράτου, επικεφαλής των ανθρωπίνων πόρων της HSBC ενώ πολύ υψηλού επιπέδου στέλεχος με ιδιαίτερες διοικητικές ικανότητες θεωρείται και η Chief Operating Officer της HSBC κα Δήμητρα Βουρνά. Η αύξηση της γυναικείας ποσόστοσης άλλωστε είναι ζητούμενο στη μοντέρνα εταιρική διακυβέρνηση.

Πρώτης γραμμής διεύθυνση είναι αυτή του Wealth and Personal Banking (WPB) and Marketing με head τον διακεκριμένο Στέλλιο Πιρπινιά ο οποίος εκτιμάται πως έχει πραγματοποιήσει αξιόλογη διαδρομή στον τομέα του, στην HSBC. Aκούω ακόμη πως υπάρχει προγραμματισμός για μεγάλη στροφή της νέας τράπεζας προς το digital banking με δημιουργία ξεχωριστής για τον σκοπό αυτόν διεύθυνσης η οποία θα στελεχωθεί με δυνατές μεταγραφές από την αγορά, ώστε να επιτευχθεί γρήγορη πρόοδος στον τομέα.

Συνεννοήσεις Στουρνάρα- SSM για τις μικρές τράπεζες

Διάβασα σε συνέντευξη του κου Στουρνάρα πως υπάρχει συνεννόηση με τον SSM για αυξήσεις στις συνεταιριστικές και μικρότερες τράπεζες.
Φαντάζομαι πως το θέμα αφορά όσες δεν έχουν πραγματοποιήσει ακόμη κάτι προς αυτήν την κατεύθυνση.... Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι τις το διαφορετικό!

Σήμα για τη μετοχή της Alpha

Τριπλό ανοδικό σπάσιμο για την Alpha, υποστηρίζουν οι αναλυτές αποτελεί η κίνηση πάνω από το €1.00 με την τεχνική ανάλυση να δείχνει ξεκάθαρα με ισχυρά σήματα την πορεία για το €1.20 και μετά το €1.40

Με την σημερινή της κίνηση η Alpha κάνει μια πολύ δυνατή τεχνική κίνηση προς τα πάνω αφού το σπάσιμο του €1.00 διασπά 3 σημαντικές αντιστάσεις που ‘κρατούσαν’ τη μετοχή κάτω από αυτά τα επίπεδα.

Δεν θα σας κουράσω με πολλές τεχνικές λεπτομέρειες, κρατήστε ωστόσο τα εξής:

Η 1η αντίσταση είναι ο κινητός μ.ο. των 200 ημερών στα €0.98. Αν η μετοχή κρατηθεί πάνω από το €0.98 μέσα από το φίλτρο των 3 ημέρων, οι τεχνικοί αναλυτές εκτιμούν ότι μπορεί να δούμε τα επίπεδα των €1.20 και €1.40…

Η 2η τεχνική αντίσταση που σπάει είναι αυτή του 38,2% Fibonacci retracement στο 1 ευρώ. Διάσπαση του 38,2 οδηγεί τεχνικά προς το επόμενο επίπεδο της παρελθούσας πορείας, δηλαδή 61.8% της κίνησης από τα ψηλά του Φεβρουαρίου δηλαδή στο €1.20 και μετά από αυτό η τιμή επιστρέφει πίσω εκεί που ξεκίνησε η πτώση στα επίπεδα του €1.40. Σύμφωνα πάντα με τεχνικούς αναλυτές.

Η 3η τεχνική αντίσταση που σπάει είναι αυτό που ονομάζουμε τριπλή κορυφή (triple top) . Αυτά είναι πάλι τα επίπεδα του €1.00 τα οποία δεν διασπάστηκαν στην ανοδική κίνηση του Ιουνίου ούτε και του Αυγούστου της φετινής χρονιάς. Διάσπαση του triple top δίνει κίνηση που ισοδυναμεί με τη διαφορά μεταξύ του low price του σχηματισμού, δηλαδή το €0.75 και του επιπέδου αντίστασης που είναι το €1.00, μια κίνηση δηλαδή της τάξης περί των €0.25 οδηγώντας πάλι μστα επίπεδα του €1.20

Το μεγάλο επενδυτικό «ραντεβού» στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης

Κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης, επικεφαλής ή στελέχη μεγάλων ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων, εκπρόσωποι funds, επενδυτικών τραπεζών, πιστοληπτικών οίκων, πολυεθνικών, χρηματιστηριακών, νομικών γραφείων αλλά και της ΕΚΤ, ετοιμάζονται να βρεθούν ή να «πετάξουν» τις επόμενες εβδομάδες στην άλλη «όχθη» του Ατλαντικού. Ο λόγος είναι η παρουσία τους στο πλαίσιο του 24th Annual Invest in Greece Forum με τίτλο «Sustaining Growth & Investment Momentum» που διοργανώνει η Capital Link στις 9 Δεκεμβρίου 2022, στο Metropolitan Club στη Νέα Υόρκη.

Στην εν λόγω εκδήλωση στην οποία θα απευθύνει μήνυμα και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσουν το παρών, μεταξύ άλλων, Χρ. Σταϊκούρας, Θ. Σκυλακάκης (από το ΥΠΟΙΚ), Αδ. Γεωργιάδης, Γ. Τσακίρης (Ανάπτυξης), Κ. Σκρέκας (ΥΠΕΝ), Βασ. Λαζαράκου (επικεφαλής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς), Γ. Κοντόπουλος (ΕΧΑΕ). Από τον επιχειρηματικό κόσμο έχει προγραμματιστεί να παραστούν οι Βασίλης Ψάλτης (Alpha Bank), Γ. Ζανιάς - Κ. Βασιλείου (Eurobank), Χρ. Χριστοδούλου - Γ. Χαρδούβελης (ETE), Πην. Λαζαρίδου (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ), Ν. Τσάκος (ΤΕΝ), Γ. Μυλωνογιάννης (ΕΛΛΑΚΤΩΡ), Χ. Σαχίνης (ΕΥΔΑΠ), Γ. Στάσσης (ΔΕΗ), Αν. Σιαμίσης (ΕΛΠΕ), Ευτ. Βασιλάκης (Aegean), Π. Ξενοκώστας (ONEX), Αρ. Καρυτινός (Prodea Invesments), Δ. Ανδριόπουλος (DIMAND), Τ. Καζίνος (TRASTOR), αλλά και ο CEO της Lamda, Οδυσσέας Αθανασίου.

Μαζί τους στελέχη από DBRS Mornigstar, Goldman Sachs International, Barclays, BNP Paribas, Nomura, JP Morgan, BC Partners (Ν. Σταθόπουλος), JP Morgan, Milbank, Ambrosia, Bookstreet, DEKA Investments, Elikonos, Eos, Oliver Wyman, HIG Capital, Mc Kinsey, CVC Capital, Axia Ventures, ΕΥ κ.α., όπως και εκπρόσωποι σημαντικών law firms. Επίσης θα συμμετέχει και ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα και νυν στέλεχος του State Department (assistant secretary for energyresources) Geoffrey Pyatt.

Οι «Αγροτικοί Οδικοί Άξονες»

Σε εφαρμογή φαίνεται να έχει μπει το πλάνο της αναβάθμισης των δρόμων της αγροτιάς, οι «Αγροτικοί Άξονες» ή μάλλον καλύτερα «Αγροτικοί Δρόμοι» μια και δεν αποτελούν έργα υψηλού προϋπολογισμού. Όποιος παρακολουθήσει τα projects του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης θα δει για τις αποφάσεις περί έγκρισης έργων που σχετίζονται με τη βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. Και μπορεί να μη μιλάμε για αγροτικές οδοποιίες των εκατομμυρίων, αλλά κάθε παρέμβαση κοστίζει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (μας έχουν πει νούμερα από 300 έως 500 χιλ. ευρώ ή περισσότερα). Μάλλον θα σχετίζονται με πρόγραμμα του υπουργείου, πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, για ανάπτυξη τέτοιων υποδομών. Υποθέτουμε ότι όπως έχουν αυξηθεί τα κόστη σε κατασκευαστικά έργα και υποδομές, ανάλογο θέμα θα έχουν και οι «Αγροτικοί Άξονες».

Έρχονται νέες εξαγορές στις ΑΕΕΑΠ;

Φίλος της στήλης που ασχολείται με το real estate ισχυριζόταν ότι στον χώρο των ΑΕΕΑΠ δεν αποκλείεται να «σκάσουν» 2-3 περιπτώσεις εξαγορών. Είδηση δεν είναι δα αυτό, αλλά ο άνθρωπος έλεγε ότι ίσως οι εξελίξεις να προλάβουν… το 2022. Δεδομένου ότι μάλλον δεν έλεγε για τις αγορές οικοπέδων που έκανε προ ημερών η Noval, η στήλη άρχισε να σκέφτεται ποιοι μπορεί να εμπλέκονται σε αυτά τα σενάρια. Να είναι άραγε η Trade Estates; Μήπως η Premia ή η Prodea; Και άλλες υπάρχουν βέβαια, αλλά δεν θα κάνουμε τον μάντη.

«Ψήνεται» deal στα logistics

Κάτι μου λέει ότι «ψήνεται» τελικά ένα deal στον τομέα των logistics, που παλιότερα είχε «φωτογραφίσει» το insider.gr, αν και μάλλον οι ανακοινώσεις δεν πρέπει να είναι και… θέμα ωρών. Ότι έχουν αναθερμανθεί όμως οι επαφές ανάμεσα στον εγχώριο πόλο και το ξένο fund, θεωρείται δεδομένο, όπως λένε στην αγορά.

ΤΑΙΠΕΔ: Το εργοτάξιο και η Λουτρόπολη

Στις 2 Δεκεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών προς το ΤΑΙΠΕΔ από τους ενδιαφερόμενους που θα επιδιώξουν να «χτυπήσουν» το ακίνητο στον πρώην εργοταξιακό χώρο του έργου ζεύξης Ρίο – Αντίρριο, έκτασης περίπου 163 στρεμμάτων. Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι το ακίνητο ενδείκνυται κυρίως για την ανάπτυξη πάρκου εφοδιαστικής αλυσίδας σε συνδυασμό με την αξιοποίηση του έμπροσθεν θαλάσσιου μετώπου, ωστόσο, το ΤΑΙΠΕΔ αναδεικνύει και τη δημιουργία τεχνολογικού πάρκου ή ακόμα και την ανάπτυξη τουριστικών υποδομών. Για να δούμε όμως τι λένε και οι τυχόν υποψήφιοι επενδυτές, με κάποιες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 4-5 ενδιαφερόμενους, αν και αυτό θα φανεί προσεχώς. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε μία φάση. Και μια και μιλάμε για το ΤΑΙΠΕΔ, ενδεχομένως το σημερινό Δ.Σ. να έχει ως θέμα και την προσφορά (που είχε υποβάλει ο όμιλος Mitis για το ακίνητο «Λουτρόπολη Καμένων Βούρλων», που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το 5άστερο Galini Wellness Spa & Resort (επίσης του ομίλου). Αν τελικά ισχύει κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται να ζητηθεί και βελτιωμένη προσφορά, όπως συνηθίζει να κάνει το Ταμείο, αν και πρόκειται για τη μοναδική. Αλλά και αυτό θα φανεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης BACKSTORY

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

15:06

ΕΒΕΑ - κατώτατος: Αναγκαία η αύξηση, απαιτούνται όμως παρεμβάσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας

15:04

Κατώτατος μισθός: Η εξειδίκευση από την υπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου - Δείτε live

15:02

Η οδοντιατρική περίθαλψη κύριο θύμα της οικονομικής κρίσης - Απογοητευτικά τα στοιχεία

14:56

Ανδρουλάκης: «Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται στο Μαξίμου» - Τη Δευτέρα στον Άρειο Πάγο για τις συνομιλίες τη νύχτα του δυστυχήματος

14:55

Ιntralot: Στα 129,5 εκατ. τα EBITDA το 2023 με ετήσια αύξηση 5,4%

14:52

Τουσκ: Ο πόλεμος δεν είναι πλέον έννοια του παρελθόντος

14:47

«Τουρισμός για όλους»: Έως 8 Απριλίου η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα

14:44

ΥΠΑ: Αυξημένη κατά 15,7% η επιβατική κίνηση τον Φεβρουάριο

14:38

ΗΠΑ: Σε σύμπνοια με τις προβλέψεις ο «αγαπημένος» δείκτης της Fed για τον πληθωρισμό

14:28

Σδούκου: Εντός Απριλίου οι πρώτες αποφάσεις για τις ΑΠΕ

14:23

Εκτοξεύτηκαν τα καθαρά κέρδη της Huawei το 2023 με άνοδο 144%

14:17

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού του μετρό «Αγία Βαρβάρα» το Σάββατοκύριακο

14:07

Nusinersen: Δυνητικό Όφελος σε Βρέφη και Μικρά Παιδιά με μη Καλυπτόμενες Κλινικές Ανάγκες μετά τη Γονιδιακή Θεραπεία

14:06

Χατζηθεοδοσίου: Ναι στην αύξηση του κατώτατου αλλά χωρίς ελάφρυνση βαρών των ΜμΕ ο λογαριασμός δεν βγαίνει

13:45

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητη η ευκολία με την οποία ψεύδεται ο Καραμανλής

13:33

Κορκίδης: Η αύξηση του κατώτατου μισθού διατηρεί τη «ροπή κατανάλωσης» στην αγορά

13:28

Η Ουκρανία χρειάζεται λιγότερα στρατεύματα σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις

13:26

ΓΣΕΕ: Κατώτατος μισθός αναντίστοιχος των αναγκών των εργαζομένων

13:24

Η Sony Pictures Television Ανακοινώνει Σπουδαία Συμφωνία με την ΕΡΤ για την Προβολή Αγαπημένου Κινηματογραφικού και Τηλεοπτικού Περιεχομένου

13:19

Το 1% των πλουσιότερων Αμερικανών κατέχει πάνω από 44 τρισ. δολάρια - «Άλμα» 50% μετά την πανδημία

13:17

NED CLUB: «Το ευρωπαϊκό κενό και οι προκλήσεις της συμμετοχής των γυναικών σε υψηλές διοικητικές θέσεις»

13:16

Μαρινάκης: Πονεμένοι άνθρωποι μπήκαν «ασπίδα» στην πολιτική χυδαιότητα της αριστεράς

13:09

Πτώση 4,3% στις τιμές παραγωγού στη βιομηχανία τον Φεβρουάριο

13:02

Η Pepco εγκαινίασε το 30ό κατάστημά της στην Ελλάδα

12:58

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 2,3% του τζίρου στο λιανικό εμπόριο τον Ιανουάριο - Πτώση 8,9% στον όγκο πωλήσεων

12:50

Avramar: Έπεσαν οι υπογραφές για την ενδιάμεση χρηματοδότηση των 20 εκατ. ευρώ – Τα επόμενα βήματα

12:40

Στο διεθνές FTTH Conference στο Βερολίνο ο Διευθυντής Δικτύου Vodafone Ελλάδας

12:22

Καφούνης: Η αύξηση του κατώτατου μισθού να συνδυαστεί με μείωση του μη μισθολογικού κόστους

12:18

Ερντογάν: Θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ στις 9/5 σύμφωνα με Τούρκο αξιωματούχο

12:06

Ορκίστηκε στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης