Μεϊμαράκης: Εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης η ΝΔ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μεϊμαράκης: Εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης η ΝΔ

Η «αθρόα συμμετοχή» στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί «Ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η ΝΔ είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης», διαμήνυσε ο υποψήφιος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Με δηλώσεις του την Τετάρτη, ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι οι ψηφοφόροι «έστειλαν μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι όρθια και αποτελεί μια μεγάλη κοινωνική και πολιτική δύναμη με ξεκάθαρο Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό στίγμα» και διαπιστώνει ότι «η νίκη ανήκει στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Μεϊμαράκης καλεί τους ψηφοφόρους να κάνουν πράξη το όραμα για «μία Νέα Δημοκρατία με ανθρώπινο πρόσωπο, κοινωνικό και ευρωπαϊκό χαρακτήρα , όπως υπαγορεύει η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

«Πάμε στις 10 Ιανουαρίου να κάνουμε πράξη το όραμα μας, για μια Νέα Δημοκρατία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, η οποία με τον ανοιχτό συνεδριακό της διάλογο θα δώσει λύσεις στα σημερινά μας προβλήματα, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή. Μια Νέα Δημοκρατία που βάζει πάνω απ΄ όλα το εθνικό συμφέρον», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider