Ζελένσκι για εγγυήσεις ασφαλείας: Συζητήθηκε η παρουσία χιλιάδων ξένων στρατευμάτων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ζελένσκι για εγγυήσεις ασφαλείας: Συζητήθηκε η παρουσία χιλιάδων ξένων στρατευμάτων
«Είναι σημαντικό που συζητάμε όλα αυτά. Ναι, σίγουρα θα είναι χιλιάδες, και όχι μόνο μερικά. Και αυτό είναι ένα γεγονός» δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος.

Η ανάπτυξη χιλιάδων ξένων στρατευμάτων συζητήθηκε στο πλαίσιο των εγγυήσεων ασφαλείας για την Ουκρανία μετά την λήξη του πολέμου, δήλωσε σήμερα ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Είναι σημαντικό που συζητάμε όλα αυτά. Ναι, σίγουρα θα είναι χιλιάδες, και όχι μόνο μερικά. Και αυτό είναι ένα γεγονός» δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος κατά την επίσκεψη του στην πόλη Ούζχοροντ της δυτικής Ουκρανίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Νέο ισχυρό σχήμα στην πληροφορική με Βαρδινογιάννη - Μαρινάκη - Κόκκαλη

Φορολογικές δηλώσεις: Πώς οι εργαζόμενοι με «μπλοκάκι» γλιτώνουν το τεκμήριο και κερδίζουν εκπτώσεις

ΕΣΠΑ: «Παράγουμε εδώ» και «Πτυχιούχοι επαγγελματίες» οι πρώτες επιδοτήσεις του 2026

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider