Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός να πάρει σαφή θέση για τη γενοκτονία στη Γάζα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός να πάρει σαφή θέση για τη γενοκτονία στη Γάζα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Δεκάδες νεκρά παιδιά από ισραηλινή επίθεση σε σχολείο του ΟΗΕ στη Γάζα…», σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Δεκάδες νεκρά παιδιά από ισραηλινή επίθεση σε σχολείο του ΟΗΕ στη Γάζα…», σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη , που θα βρίσκεται σήμερα στη Νορμανδία για την 80η επέτειο από τη συμμαχική απόβαση, «να πάρει σαφή θέση για τη γενοκτονία στη Γάζα».

«Εκεί, σε διεθνές περιβάλλον, να ζητήσει άμεση κατάπαυση του πυρός και άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.Να σταθεί και η Ελλάδα του σήμερα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το IRIS βγαίνει στην Ευρώπη - Άμεσες διασυνοριακές πληρωμές μόνο με αριθμό κινητού

Τέλος στα φθηνά μικροδέματα από τρίτες χώρες: Με «καπέλο» οι online παραγγελίες

Το νεύμα του Μητσοτάκη στον Καραμανλή - Η «χολή» για τη συνάντηση Τσίπρα-Γκίλφοϊλ - Μπελάδες για Ανδρουλάκη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider