Μητσοτάκης για παραίτηση Βαρβιτσιώτη: «Τιμώ το έργο του»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης για παραίτηση Βαρβιτσιώτη: «Τιμώ το έργο του»
«Τιμώ το έργο του. Με την σημερινή του απόφαση, την οποία άκουσα με λύπη, δείχνει ότι για κάποιους η πολιτική δεν είναι μονόδρομος, ούτε ισόβιο επάγγελμα».

«Με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εκτός από την πολιτική συμπόρευση επί δεκαετίες, μάς συνδέει και προσωπική φιλία. Στα 25 χρόνια της διαδρομής του, πολιτεύθηκε με συνέπεια και στήριξε την παράταξη ως βουλευτής και υπουργός» υπογραμμίζει με ανακοίνωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την παραίτηση του στελέχους της ΝΔ.

«Τιμώ το έργο του. Με την σημερινή του απόφαση, την οποία άκουσα με λύπη, δείχνει ότι για κάποιους η πολιτική δεν είναι μονόδρομος, ούτε ισόβιο επάγγελμα. Ο Μιλτιάδης, επέλεξε ο ίδιος τη στιγμή που θα κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και τον ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη φιλία» τονίζει ακόμα ο πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βαρβιτσιώτης νωρίτερα μεταξύ άλλων τόνισε σε σχετική ανάρτηση ότι στη ζωή έρχεται η ώρα που ένας κύκλος κλείνει κι ένας νέος ανοίγει ενώ σε άλλο σημείο προσθέτει ότι «έχοντας θητεύσει δύο φορές στο Υπουργείο Ναυτιλίας, με την εμπειρία του ναυτιλιακού δικηγόρου, αλλά και ως ένας άνθρωπος της θάλασσας, πιστεύω ακράδαντα ότι ο χώρος αυτός έχει απεριόριστες δυνατότητες για την ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας.

«Πάντα πίστευα άλλωστε ότι η Ελλάδα πρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο την επιτυχία της στον χώρο της ναυτιλίας και η προσωπική μου συμβολή σε αυτή την προσπάθεια δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο στην πολιτική δράση» προσθέτοντας πως «ποτέ δεν κρύφτηκα στα δύσκολα και πάντα ανέλαβα τις ευθύνες μου κάποιες φορές με προσωπικό και πολιτικό κόστος» έχοντας πάντα «ήσυχη τη συνείδησή μου» ενώ παρέδωσε την βουλευτική του έδρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Να ελεγχθούν από την εισαγγελία οι λογαριασμοί του Πολάκη - Στον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ βρέθηκαν εικονικά τιμολόγια

Μαρινάκης: Με την επιστολική ψήφο διευρύνεται η συμμετοχή στις εκλογές και η δημοκρατία

Χατζηδάκης: Το IRIS είναι μια υπηρεσία που αξίζει να ενεργοποιήσετε όλοι

gazzetta
gazzetta reader insider insider