Χαρδαλιάς: Θα δουλέψουμε σκληρά για να μην μείνει κανένα έργο πίσω

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Χαρδαλιάς: Θα δουλέψουμε σκληρά για να μην μείνει κανένα έργο πίσω
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Θα δουλέψουμε σκληρά για να μη μείνει κανένα έργο πίσω», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στον Κορυδαλλό.

«Θα δουλέψουμε σκληρά για να μη μείνει κανένα έργο πίσω», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στον Κορυδαλλό. Και πρόσθεσε: «Η Αττική είναι μια πολυσύνθετη και πολύπλοκη περιφέρεια, από 66 δήμους, με διαφορετικές ανάγκες και δυνατότητες. Το στοίχημα για μας είναι κάθε μέρα να κάνουμε και ένα μικρό βήμα, έτσι ώστε κάθε περιοχή να προοδεύει σε όλους τους τομείς».

Αναφερόμενος στο πρόβλημα των σκουπιδιών και τη χωματερή της Φυλής, δήλωσε ότι αποτελεί προσωπικό του στοίχημα, «καθώς έχουμε μείνει σε απαρχαιωμένες λογικές και είναι δέσμευσή μας να βάλουμε τέλος στο θάψιμό τους. Παράλληλα, θα δούμε και το θέμα της ανομίας και της εγκληματικότητας με σύγχρονους όρους και ευθύνη».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» συναντήθηκε στο δημαρχείο της πόλης με τον δήμαρχο Κορυδαλλού Νίκο Χουρσαλά, συζήτησε για θέματα που αφορούν τον δήμο και τόνισε: «Στον Κορυδαλλό έγιναν τα τελευταία χρόνια πολύ θετικά βήματα και η Περιφέρεια Αττικής έχει συμβάλλει με ίδια κεφάλαια προς αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι βέβαιος ότι η πρόοδος αυτή όχι μόνο δεν θα ανακοπεί, αλλά θα συνεχιστεί με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς».

Στη διάρκεια της περιοδείας του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, αυτοδιοικητικά στελέχη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Έκτακτο επίδομα παιδιού: Όλα τα «κλειδιά» για την πληρωμή των 150 ευρώ - Γιατί θα πρέπει να αποκτήσουν ΑΦΜ τα νεογέννητα

Πλάτη με... μέτρο στην ακρίβεια - «Ευλογημένοι» μισθοί - Ποιος φλερτάρει τον Κυριάκο

Τα 5,33 ευρώ ανά κιλό λαγοκέφαλου είναι περιβαλλοντικό μέτρο ή επίδομα σε ψαράδες;

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider