Κρεμλίνο: «Μεγάλος προβοκάτορας» διεθνών εντάσεων η Ουάσινγκτον

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κρεμλίνο: «Μεγάλος προβοκάτορας» διεθνών εντάσεων η Ουάσινγκτον
«Η Νούλαντ ανήκει σε ένα πολύ ευρύ στρατόπεδο των πιο επιθετικών 'γερακιών' στην αμερικανική πολιτική. Αυτή είναι μια άποψη που γνωρίζουμε καλά».

Το Κρεμλίνο αποκάλεσε τις ΗΠΑ «μεγάλο προβοκάτορα» διεθνών εντάσεων μετά τον χαρακτηρισμό από την Ουάσινγκτον της Κριμαίας ως νόμιμου στόχου του Κιέβου, προειδοποιώντας ότι τα σχόλια για την χερσόνησο υπογραμμίζουν το βάθος της διαφωνίας ανάμεσα στις δύο χώρες.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ απαντούσε σε δηλώσεις που έκανε η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ, η οποία σημείωσε ότι οι ΗΠΑ θεωρούν πως η Κριμαία, την οποία προσάρτησε η Ρωσία από την Ουκρανία το 2014, θα πρέπει να αποστρατιωτικοποιηθεί και ότι η Ουάσινγκτον υποστηρίζει ουκρανικές επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους στην χερσόνησο.

«Η Νούλαντ ανήκει σε ένα πολύ ευρύ στρατόπεδο των πιο επιθετικών 'γερακιών' στην αμερικανική πολιτική. Αυτή είναι μια άποψη που γνωρίζουμε καλά», σημείωσε ο Πεσκόφ σε δηλώσεις του οι οποίες μεταδόθηκαν από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS και επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επιστροφή ενοικίου: Γιατί «ψαλιδίστηκε» η ενίσχυση - Ποιοι υποβάλουν τροποποιητική δήλωση

Υποχρεωτικές οι πληρωμές με IRIS σε όλες τις επιχειρήσεις - Τα πρόστιμα

5 κόκκινες «σημαίες» και 6 tip για τις αγορές κατά την Cyber Monday

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider