Παναγιωτόπουλος: Η δέσμευση για θωράκιση των Ενόπλων Δυνάμεων, σήμερα είναι πράξη με προοπτική

Newsroom
Μοιράσου το
Παναγιωτόπουλος: Η δέσμευση για θωράκιση των Ενόπλων Δυνάμεων, σήμερα είναι πράξη με προοπτική
«Το 2019 η θωράκιση των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελούσε δέσμευση και σήμερα είναι πράξη με απτά αποτελέσματα, χρονοδιαγράμματα και προοπτική. Και συνεχίζουμε», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής  Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.

«Το 2019 η θωράκιση των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελούσε δέσμευση και σήμερα είναι πράξη με απτά αποτελέσματα, χρονοδιαγράμματα και προοπτική. Και συνεχίζουμε». Αυτό επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. Αφορμή υπήρξε η σημερινή παραλαβή, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του 5ου αναβαθμισμένου μαχητικού F-16 Viper και τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων SSI (Ασφαλείας Εφοδιασμού και Πληροφοριών) που κατασκεύασε η Lockheed Martin, στην ΕΑΒ.

«Το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 στην εκδοχή Viper από την ΕΑΒ, αποτελεί πλέον ένα από τα εμβληματικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων, αφού οι 'οχιές' παραδίδονται με συνέπεια, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στις Πτέρυγες Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας. Συμπληρώνει το χρονοδιάγραμμα παραλαβής των 24 νέων μαχητικών αεροσκαφών Rafale ενώ αποτελεί τη 'γέφυρα' για τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα των μαχητικών 5ης γενιάς F-35», σχολιάζει περαιτέρω στην ανάρτηση του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Η ανάρτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τουρκία: Ο Ερντογάν ανέβαλε επ’ αόριστον τις τριμερείς συνομιλίες με Σουηδία - Φινλανδία για την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ

Ρωσία: Ελεύθερος στην Τουρκία μισθοφόρος της Wagner που καταδικάστηκε για τη δολοφονία οικογένειας