Λιθουανία: Η ΕΕ να σταματήσει τις αγορές αερίου και πετρελαίου από τη Ρωσία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Λιθουανία: Η ΕΕ να σταματήσει τις αγορές αερίου και πετρελαίου από τη Ρωσία
«Το πέμπτο πακέτο κυρώσεων θα πρέπει να καταφέρει μέγιστο πλήγμα στο καθεστώς του Κρεμλίνου» τόνισε ο Γκιτάνας Ναουσέντα.

Μήνυμα για το ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει άμεσα να σταματήσει στις αγορές φυσικού αερίου και πετρελαίου από τη Ρωσία, ώστε να μην χρηματοδοτηθεί τον πόλεμο στην Ουκρανία, έστειλε ο πρόεδρος της Λιθουανίας, Γκιτάνας Ναουσέντα.

Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη με την πρωθυπουργός της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρόεδρος της Βαλτικής χώρας είπε πως «η υ Κρεμλίνου χρησιμοποιεί τα χρήματα αυτά για να χρηματοδοτεί την καταστροφή ουκρανικών πόλεων και επιθέσεις σε ειρηνικούς πολίτες».

«Το πέμπτο πακέτο κυρώσεων θα πρέπει να καταφέρει μέγιστο πλήγμα στο καθεστώς του Κρεμλίνου» υπογράμμισε ο Ναουσέντα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Πώς μπορούν να αμφισβητήσουν το τεκμαρτό εισόδημα

Πάμε για προεξόφληση - Ακριβή μου στέγη - Ο καπνός και η φωτιά της Ryanair

Οι Ανεξάρτητες Αρχές στο… Final Four, «ψαλίδι» στην εκλογολογία αλλά όχι στις συντάξεις χηρείας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider